Χωρίς βιασύνη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Με αργό ρυθμό προχωράει ο προγραμματισμός στην Ανόρθωση. Το μόνο θετικό από την φετινή μας απουσία από τα ευρωπαικά κύπελλα, είναι το γεγονός ότι δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στον Τετ Φαν Λίουεν και τον Αντρέ Πάους, να επιλέξουν τους εκλεκτούς τους χωρίς βιασύνη, αφού οι φετινές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν με την έναρξη του πρωταθλήματος τον Αύγουστο.

Το κτίσιμο της φετινής Ανόρθωσης ξεκινάει ουσιαστικά από το μηδέν, καθώς αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από το Αντώνης Παπαδόπουλος με το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο δυναμικό της ομάδας είναι νεαροί, χωρίς ιδιαίτερες εμπειρίες, δεν αφήνει περιθώρια λάθους στις επιλογές των δύο Ολλανδών. Για αυτό το λόγο, Λίουεν και Πάους θέλουν να είναι σίγουροι για όσους ποδοσφαιριστές αποφασίσουν να φέρουν στην νέα Ανόρθωση, μειώνοντας έτσι και το ρίσκο στις επιλογές τους.

Το πρωτοφανές της φετινής μεταγραφικής περιόδου είναι τα λιγοστά ονόματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιοι για μεταγραφή. Δύο και τρία χρόνια πριν, τέτοια εποχή, τα διάφορα κόλπα των μάνατζερς λειτουργούσαν αρνητικά για τον σύλλογο, πλασάροντας δεκάδες παίκτες κάθε φορά στη μεταγραφική λίστα της Ανορθωσης. Για πρώτη φορά μετά από καιρό, άπαντες στην ομάδα τηρούν σιγή ισχύος και  μόνο όταν οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα ή έχουν ήδη συμφωνήσει, δημοσιοποιούνται τα ονόματα.

Ευχή όλων, είναι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος και να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ