Αξιοποιήθηκε πρώτος, παραγκωνίστηκε πρώτος

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποτέλεσε το πρώτο στοίχημα της χρονιάς όσον αφορά την προώθηση νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών, αλλά και τον πρώτο που περιθωριοποιήθηκε ξαφνικά. Μετά το διάστημα προσαρμογής που φυσιολογικά χρειάζεται ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής, ο Παραλιμνίτης αμυντικός πραγματοποίησε μια σειρά πειστικών εμφανίσεων με αποκορύφωμα την εξουδετέρωση του Ντε Βιντσέντι στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια του δεύτερου γύρου.

Ωστόσο επί θητείας Νίκου Κωστένογλου τα αγωνιστικά λεπτά που πήρε μειώθηκαν στο ελάχιστο, ιδιαίτερα μετά το στραπάτσο στο Παραλίμνι όπου και πραγματοποίησε μια κάκιστη εμφάνιση απέναντι στον έμπειρο Ιμπραϊμι. Φαίνεται ότι ο εν λόγω αγώνας τον οποίον ο Ελλαδίτης προπονητής παρακολούθησε από την κερκίδα, ήταν το κριτήριο ώστε ο υψηλόσωμος αμυντικός να παραγκωνιστεί, την ίδια ώρα που στην ομάδα έμπαιναν οι Λοϊζίδης, Λαϊφης και Θεοδώρου.

Τη δεδομένη στιγμή ο Οικονόμου αποτελεί το μοναδικό καθαρόαιμο κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ, επομένως η αξιοποίηση του είναι επιβεβλημένη προκειμένου να μην μπούμε σε μια διαδικασία… αλχημειών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ