Τι γίνεται με τη θέση του εκπροσώπου στην Κ.Ο.Π;

Απορία εκφράζεται μεταξύ των φίλων της Ανόρθωσης, τι θα γίνει με το θέμα του εκπροσώπου της Ανόρθωσης στην Κ.Ο.Π. Τα τελευταία εφτά χρόνια το συγκεκριμένο πόστο, στελεχώνεται από τον Αντρέα Σάντη. Ωστόσο στις τάξεις του κόσμου της Ανόρθωσης, επικρατεί δυσφορία προς το πρόσωπο  του κ. Σάντη. Λίγο οι αλλεπάλληλες σφαγές από τη διαιτησία και πολύ οι τιμωρίες από τη δικαστική, ώθησαν τον μέσο Ανορθωσιάτη στην άποψη πως στο συγκεκριμένο πόστο χρειάζεται αλλαγή.

Τις προάλλες κατά τις επαρχιακές συναντήσεις του Ιανουαρίου, που έγιναν για ενημέρωση των φίλων της Ανόρθωσης για θέματα που άπτονταν της εταιρείας, ο Χρίστος Πουλλαΐδης ανέφερε πως το θέμα του εκπροσώπου στην Κ.Ο.Π θα μελετηθεί. Ο πρόεδρος ανάφερε πως το συγκεκριμένο θέμα τους απασχολεί και θα ληφθούν αποφάσεις.

Οι μόνες πληροφορίες που διέρρευσαν είναι πως τη συγκεκριμένη θέση, ο πρόεδρος είχε επαφές με διάφορα άτομα. Μέχρι στιγμής όμως, δεν διέρρευσε καμία πληροφορία αν το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε, ούτε βέβαια αν λήφθηκε οποιαδήποτε απόφαση, αν θα υπάρξει η όχι, αντικατάσταση του Αντρέα Σάντη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ