Συμφωνία με Macron – Επιβεβαίωση anorthosis24.net

Πλήρης επιβεβαίωση του anorthosis24.net. Όπως σας δημοσιεύσαμε νωρίτερα σήμερα, τα δεδομένα γύρω από τη χορηγία του αθλητικού υλικού  τις τελευταίες μέρες είχαν διαφοροποιηθεί. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της Ανόρθωσης, η σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία P.S. Footballwear Company Ltd, επίσημο αντιπρόσωπο στην Κύπρο των αθλητικών ειδών Macron Ιταλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία P.S. Footballwear Company Ltd, επίσημο αντιπρόσωπο στην Κύπρο των αθλητικών ειδών Macron Ιταλίας.

Οι ομάδες του Συλλόγου και της εταιρείας, θα ντύνονται αποκλειστικά με προϊόντα Macron κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα συμπεριλαμβάνονται σε ένα εξαιρετικό πελατολόγιο της ιταλικής εταιρείας, το οποίο συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τις ομάδες Νάπολη, Λάτσιο, Άστον Βίλα, Ρεάλ Μπέτις, Μονακό και Αλκμάαρ.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον εδώ αντιπρόσωπο της εταιρείας Macron και προσδοκούμε σε μια ωφέλιμη και εποικοδομητική συνεργασία.

Θέλουμε περαιτέρω να ανακοινώσουμε ότι οι επίσημες εμφανίσεις της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, θα παρουσιαστούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη, περί τα τέλη Ιουνίου.”

Η φανέλα της Νάπολι Ιταλίας

macron-napoli

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ