Πίσω στην Ανόρθωση η μπουτίκ, μας τελείωσε νωρίς η IBG

Στις 12 Δεκεμβρίου 2012, η Ανόρθωση ανακοίνωνε τη συνεργασία της με την IBG, ούτως ώστε η δεύτερη να αναλάβει τη διαχείριση της μπουτίκ του συλλόγου. Δέκα μέρες αργότερα, σε κλίμα εορταστικό, πραγματοποιήθηκε και η κοινή συνέντευξη τύπου. Η επιβλητική παρουσίαση που ετοίμασε η IBG, έκανες άπαντες να πιστεύουν πως κάτι ωραίο πάει να δημιουργηθεί. Στην παρουσίαση, ο τότε πρόεδρος Σάββας Κάκος, δήλωνε πως η συμφωνία θα τετραπλασίαζε τα έσοδα της Ανόρθωσης στο συγκεκριμένο τομέα. Επισημαίνουμε πως στην παρουσίαση αναφέρθηκε, πως η μπουτίκ θα άνοιγε στις 30/01/2013, εν τέλει άνοιξε στις 16/08.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προνοούσε συνεργασία για εφτά έτη. Οικονομικά ο σύλλογος θα καρπωνόταν ένα πάγιο ποσό, και επιπλέον ποσοστά επί των πωλήσεων. Σήμερα, 17 μήνες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας και 9 μετά την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος, Ανόρθωσις και IBG είναι ένα βήμα πριν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Η Ανόρθωσις  όχι μόνο δεν τετραπλασίασε τα έσοδα της, αλλά θα κληθεί να πληρώσει και ένα μέρος από την ανακαίνιση που έγινε.

Η χειρότερη ζημιά έγινε πέρσι όταν και η ομάδα πήγαινε τρένο… Η καθυστέρηση στην παράδοση της μπουτίγκ, στέρεισε απο το σύλλογο δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ