Παρωδίας συνέχεια…

Δεν μας έφτανε η ντροπιαστική ήττα ακόμη πιο ντροπιαστικός είναι και ο απόηχος της.  Ο Χρίστος Πουλλαΐδης ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα για να βρεθούν τα αίτια της πανωλεθρίας. Ακόμη λίγο να γίνει και σύσταση ερευνητικής επιτροπής. Όσο για το ποιος θα διεξάγει την έρευνα; Ο Αχιλλέας Νικολάου  Ο για 50 μέρες  -κάτι σαν νηστεία- πρώην πρόεδρος του σωματείου κατά τη φετινή περίοδο. Μπορεί ο Αχιλλέας να φέρει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης όμως δεν παύει από το να φέρει.

Η εύλογη απορία που γεννιέται είναι που θα αναζητηθούν ευθύνες; Ποιος καημένος θα την πληρώσει πάλι; Πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ που διοικείται το πιο ιστορικό σωματείο στην Κύπρο, πριν ψάξετε τα αίτια κάντε την αυτοκριτική σας. Μελετήστε τι κάνατε και τι θα έπρεπε να κάνετε.

Πλέον και εσείς και εμείς γινόμαστε γραφικοί, το πρόβλημα είναι εκεί. Μήνα με μήνα η κατάσταση διαιωνίζεται, δείχνετε και πιθανώς να είστε, ανήμποροι να ηγηθείτε  του υπερωκεανίου της Ανόρθωσης. Η δουλειά σας είναι να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που δεν είναι σημερινά, είναι χθεσινά, είναι εδώ και πέντε χρόνια και δεν βρέθηκε κανένας με κότσια για να τα λύσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ