Πάμπος – Φραντζέσκος

«Στον Φραντζέσκο Χατζημιχαήλ όχι μόνο δεν θα ρίξω τις ευθύνες, αλλά θα συνεχίσω να τον περιβάλω με απόλυτη εμπιστοσύνη, καθώς μου έχει αποδείξει μέσα από τις ενέργειες και πράξεις του ότι έχει υπεράνω όλων το συμφέρον της Ανόρθωσης και μόνο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι πόσες περιπτώσεις χειρίστηκε και πόσο όφελος είχε το Σωματείο μας από αυτές. Κάποιοι δυστυχώς έχουν ξεφύγει, κάνουν ακόμη λόγο ότι απομυζεί από το σωματείο την στιγμή που τουλάχιστον τα 2 τελευταία χρόνια έχει συνεισφέρει πέρα από ώρες και λεφτά, όσο πολύ λίγοι στο Σωματείο. Πρέπει να ντρέπονται κάποιοι που το μόνο που κάνουν είναι κριτική εκ του ασφαλούς χωρίς την όποια παραμικρή συνεισφορά προς την Ανόρθωση και χωρίς να γνωρίζουν τον ρόλο που είχε η επιτροπή προγραμματισμού».

Αυτά λέει ο Πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης στην ανακοίνωσή του υπέρ του Φραντζέσκου.

Κύριε Πρόεδρε, δεν είναι ο Φραντζέσκος ο πρωτεργάτης του να φύγει ο Πάμπος Χριστοδούλου το καλοκαίρι; Μαζί με τους «φίλους» του ήταν η αιτία να διώξουμε ένα προπονητή ο οποίος ζήτησε μικρότερο προϋπολογισμό από αυτόν που είχαμε τελικά, σίγουρα θα έφτιαχνε μία πολύ καλύτερη ομάδα από την ντροπιαστική φετινή, ενώ θα είχαμε και ένα κανονικό προπονητή στον πάγκο. Όλα αυτά για να βολέψουμε φίλους και γνωστούς στην Ανόρθωση…

Αντί αυτού, είδαμε τα φετινά μας τα χάλια όπου φάγαμε 8 (ΟΚΤΩ) μέσα στο ΓΣΠ. Αυτού του ανθρώπου είσαι σίγουρος ότι του έχεις εμπιστοσύνη; Είναι αυτές οι ενέργειές του οι οποίες σου έχουν αποδείξει ότι οι πράξεις του είναι για το συμφέρον της Ανόρθωσης; Και αυτό είναι μόνο ένα περιστατικό που αναφέρουμε για τον συγκεκριμένο, και είναι ΠΟΛΛΑ….

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ