Πάλι είπε αλήθειες, ακούει κανείς; (βίντεο)

Καυστικός ήταν ακόμη μια φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια στην εκπομπή Sports Express του sigmalive. Ο Τιμούρ όπως μας συνήθισε άλλωστε είπε αλήθειες, δεν κώλωσε και είπε τα πράγματα έξω από τα δόντια, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Μερικές από τις ατάκες του Τιμούρ:

Εγώ που είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο θέλω δίπλωμα για να είμαι προπονητής και άλλοι που δεν έχουν καμία ιδέα τι είναι το ποδόσφαιρο μπαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν αρκεί μόνο ο τεχνικός διευθυντής, θέλεις μπάτζετ και στόχους. Δεν μπορείς να μην έχεις λεφτά και να βάλεις στόχους ψηλούς.

Δεν γίνεται ένας ιδιοκτητής club να είναι επικεφαλής προγραμματισμού. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι σερβιτόρος όποτε θέλεις τον διώχνεις.

Πάεις στο Αντώνης Παπαδόπουλος, 100 άτομα έχει στο γήπεδο.

Δεν είναι η Ανόρθωση σήμερα, Δεν είναι η Ανόρθωση αύριο, είναι Ανόρθωση 103 χρόνια.

Έτσι όπως είναι η Ανόρθωση είναι τώρα που χρειάζεται τον κόσμο της.

Ο Ανορθωσιάτης είναι υποχρεωμένος στις δύσκολες στιγμές να σταθεί δίπλα στην Ανόρθωση.

Για αυτό που περνάει η ομάδα τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Ανορθωσιάτης. Διότι στήριξε αυτούς οτυς ανθρώπους που δεν είναι άξιοι να είναι εκεί και τους στηρίζει ακόμη.

Έτσι όπως το πάνε δεν θα πάρουν Ανόρθωση στην Αμμόχωστο. Θαύμα δεν θα γίνει μόνο όλοι οι Ανορθωσιάτες θα σώσουν την ομάδα. Ένας και δύο και δεν θα σώσουν. Ένας δύο και πέντε την καταστρέψανε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ