Να μην κτιστεί σε λανθασμένες βάσεις

Η πρόσληψη του Τετ Φαν Λεουβέν προέκυψε μετά από την τραγικότερη ποδοσφαιρική χρονιά της Ανόρθωσης για την οποία έγιναν όλα όσα μπορούσαν να γίνουν για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.

Ο ολλανδός ήρθε και είδε την ομάδα μας να αγωνίζεται καλύτερα από άλλες φορές αλλά χωρίς να αποφεύγει την ήττα. Μια λέξη που έγινε τρόπος ζωής εδώ και τρείς μήνες. Την είδε έτσι μα ο κόσμος της άλλη Ανόρθωση θυμάται, άλλη Ανόρθωση θέλει να βλέπει και να ονειρεύεται.

Ο Τετ Φαν Λεουβέν δεν πρέπει να έχει κατά νου πώς να καλυτερέψει αυτή την ποδοσφαιρική ομάδα. Φέτος, το μόνο που θύμιζε Ανόρθωση ήταν οι μπλε στολές και το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Οπόταν θα πρέπει να δουλέψει για να παρουσιάσει μια ομάδα αντάξια του ονόματος της Ανόρθωσης όπως αυτή ήταν στο παρελθόν, όπως την έμαθαν  – την αγάπησαν οι χιλιάδες των οπαδών της.

Τώρα που είναι αρχή, δεν πρέπει η νέα προσπάθεια να ξεκινήσει σε λανθασμένη βάση. Πρέπει να μπουν βάσεις για μια ομάδα που αρχικά θα πλασαριστεί στο ρελαντί στην πρώτη τριάδα και από εκεί και πέρα ότι έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Αν επιτευχθεί ο στόχος αυτός, τότε στο ποδοσφαιρικό τμήμα όλοι θα είναι πιο ήρεμοι, πιο ορεξάτοι και με ουσιαστικά κίνητρα πλέον να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας και να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ώστε η Ανόρθωσις να ξαναβρεί την χαμένη της αίγλη.

Βρισκόμαστε σε μια κομβική χρονιά όπου τα λάθη δεν επιτρέπονται από κανένα, πόσο δε μάλλον από ανθρώπους που προσελήφθησαν για να περιορίσουν τα λάθη του παρελθόντος. Επιβάλλεται η νέα Ανόρθωση να μην κτιστεί σε λανθασμένες βάσεις διότι δεν θα υπάρχει περιθώριο διόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ