Μήτρου: Μεγάλο μέρος της ευθύνης στην διοίκηση

Δηλώσεις παραχώρησε στο σούπερσπορ φμ ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου σχολιάζοντας αρκετά από τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ότι για την 8αρα από το Αποελ βαρύνουσα ευθύνη φέρει η διοίκηση.

Δείτε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου:


Για τη χθεσινή συνεδρία…

«Εκείνο που κυριάρχησε ήταν η αγωνιστική πορεία της ομάδας τη φετινή περίοδο και όχι μόνο ο τελευταίος αγώνας με το ΑΠΟΕΛ. Αναλύθηκαν μια σειρά από λόγοι που οδήγησαν στην αγωνιστική κατάντια της ομάδας. Έχουν τροχιοδρομηθεί κάποιες εξελίξεις, ενώ πάρθηκαν και κάποιες αποφάσεις που αντανακλούν στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Το μόνο θετικό που μένει από αυτή την χρονιά είναι τα νεαρά παιδιά που θα χρησιμοποιήσουμε και τη νέα περίοδο. Ελπίζουμε ότι την επόμενη περίοδο δεν θα ξαναζήσουμε παρόμοιες στιγμές».

Για τις αποφάσεις που πάρθηκαν…  

«Για τις ακριβείς αποφάσεις θα πρέπει να περιμένουμε. Γίνεται μια διαβούλευση με τον κ. Λέουβεν. Έγινε αναγνώριση λαθών της διοίκησης, η οποία είχε να πληρώσει και τα λάθη του παρελθόντος. Τη νέα περίοδο θα είμαστε πιο έντονοι και πιο δυναμικοί ειδικά σε θέματα αντιμετώπισης από διαιτησία και ΚΟΠ».

Για το πόρισμα…  

«Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να δημοσιοποιηθεί. Ήταν μια έρευνα για τα όσα πήγαν στραβά σε ολόκληρη τη φετινή περίοδο. Μεγάλος μέρος ευθυνών είναι στη διοίκηση και αυτό έχει αναγνωριστεί. Ευθύνη έχουν και οι παίκτες εκτός από τους νεαρούς, οι τεχνικές ηγεσίες, αλλά και η διαιτησία. Πρώτιστη ευθύνη όμως είναι στη διοίκηση».

Για τη συνάντηση του Χρίστου Πουλλαΐδη με τον κ. Φαν Λέουβεν…  

«Σήμερα τα είπαν από κοντά και μπήκαν αρκετά θέματα στο τραπέζι. Θέλουμε να δίνει τις σωστές κατευθύνσεις για το πώς θα προχωρήσουμε».

Για το θέμα προπονητή…  

«Δεν έχει αλλάξει κάτι για την ώρα. Θα το χειριστεί ο πρόεδρος το θέμα και όταν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις θα έχουμε νεότερα. Δεν θα αργήσουμε να πάρουμε την απόφαση. Θέλουμε να γίνει η πιο σωστή επιλογή».

Για το θέμα με τους βοηθούς που θα αναλάβουν πόστο στην τεχνική ηγεσία…  

«Έγιναν επαφές με αρκετά άτομα. Ζήτησε ο κ. Λέουβεν να μιλήσει με άτομα που είναι γνώστες της κυπριακής πραγματικότητας. Δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε ονόματα που έχουν ακουστεί».

Για το ρόστερ…  

«Μένουν λίγες μέρες και θα ενημερωθούν οι παίκτες. Είναι αυτονόητο, ότι μετά από μια τέτοια χρονιά θα υπάρξουν αλλαγές».

Για το οικονομικό… «Δεν ξεφύγαμε ποτέ από την περίοδο χάριτος που υπάρχει στα συμβόλαια. Στη νέα χρονιά δεν θα έχουμε παρόμοια φαινόμενα. Τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα αφού έρχονται οφειλές από το μακρινό παρελθόν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ