Μια ζωή ευθυνόφοβοι

Έγινε μας προσφιλής συνήθεια σε τούντο δύσμοιρο Σωματείο, όποτε έρτει μια κατραπατσιά να γυρεύκουμε κάπου να σύρουμεν ούλλες τες ευθύνες.

Αγαπημένος στόχος των διάφορων ευθυνόφοβων αμνοεριφίων που ήβραν καταφύγιο στον Σύλλογο μας, εν ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Για τούτην την κατηγορία των ανθρώπων, ό,τι τζ’ αν κάμει ο Σύνδεσμος εν λάθος. Τζαι δεν πα’ να κάμνει 20 σωστά ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., αν κάμει ένα λάθος, ούλλοι σε τζείνο στέκουνται.

Το ότι οι ίδιοι εν κάμνουν κάτι για τη σωτηρία της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ουδόλως τους απασχολεί. Θεωρούν εαυτούς αλάνθαστους απλώς επειδή παν’ μάππα (τουλάχιστον κάποιοι που τούτους). Είχα γράψει όμως τζαι πιο παλιά, ότι ο μόνος τρόπος να είναι κάποιος αλάνθαστος, είναι να μεν κάμνει τίποτε. Χαιρετίσματα λοιπόν, στους αλάνθαστους.

Όσον αφορά τες ευθύνες του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., του οποίου έχω την τιμή να είμαι μέλος από της ιδρύσεως του, εν εφοήθηκα ποττέ να τες επισημάνω. Αν ανατρέξετε στο αρχείο της στήλης, εν να βρείτε πολλές αναφορές.

Όπως επίσης εν εχώστηκα ποττέ πίσω που το δάχτυλο μου για το ποιους θεωρώ τους πρώτους υπαίτιους της κατρατζύλας του Φοίνικα. Ναι, καλά αθθυμάστε, εν εμείς που φταίμεν πρώτοι. Το γιατί έγραψα το αρκετές φορές τζ’ εν θέλω να επαναλαμβάνομαι τζαι να κουράζω. Ευτυχώς είπεν σας τα τζαι ο Κκέλης τζαι (τωρά) συμφωνάτε.

Ο Σύνδεσμος, όπως τζαι ο Σύλλογος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια μεταβατική διαδικασία. Ο Θεόδουλος -με τα καλά του τζαι τα κακά του- αποφάσισε να αποχωρήσει. Την Πέμπτη, τα νέα ΔΣ των επαρχιακών κλιμακίων θα κληθούν να εκλέξουν νέο παγκύπριο συμβούλιο.

Τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτό το συμβούλιο στη συντριπτική πλειοψηφία τους θα είναι νέοι. Θα είναι τα παιδκιά σας τζαι τα «παιδκιά μας». Αν δεν τους στηρίξετε τζαι αν δεν συνδράμουμε στες προσπάθειες τους, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. εν καταδικασμένος να αποτύχει οριστικά τζαι μαζί του θα αποτύχει τζαι η Ανόρθωση.

Σε αυτή τη νέα αρχή, για το καλό των παιδκιών σας τζαι των «παιδκιών μας», για το καλό του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. τζαι της Ανόρθωσης, προσπαθήστε επιτέλους να αναλάβετε ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί τζαι παρετάτε να τα σύρνετε ούλλα στην όποια συτζά του μαύρου. Δείξετε έστω τζαι την υστάτη ότι βάλλετε την ΑΝΟ πάνω που το υπερφίαλο «εγώ» σας.

Που μέναν εν ξέρω πότε εν να «ξανακούσετε»… Λευτεριά στον Φοίνικα…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ