«Αν δεν παρθούν ριζικές αποφάσεις θα φθάσουμε ακόμη πιο χαμηλά»

Δηλώσεις στην Sportday έκανε η παλιά δόξα της Ανόρθωσης, Φοίβος Βραχίμης. Ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης όλων των εποχών μέσα από τις δηλώσεις του, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.  Επιπρόσθετα τόνισε την ανάγκη πως πρέπει να παρθούν ριζικές αποφάσεις για το καλό της ομάδας, αλλιώς θα φθάσουμε ακόμη πιο χαμηλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είπαμε να κάνουμε υπομονή για το καλό της ομάδας. Δεν πάει άλλο όμως. Δεν γίνεται μια Ανόρθωση να δέχεται 8 γκολ. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, πολύ φοβάμαι ότι θα ζήσουμε ακόμη χειρότερες στιγμές. Καλώ τον κόσμο μας να ξυπνήσει. Βλέπουμε την ομάδα μας να διασύρεται και δεν λέει κανένας τίποτα.

Έχουν ναρκώσει τον κόσμο και όποιος μιλάει τον κατηγορούν ότι διαταράσσει την ενότητα. Δεν αμφιβάλλει κανένας ότι ο κύριος Πουλλαίδης βάζει τα λεφτά και χωρίς αυτόν θα έκλεινε η Ανόρθωση. Του έκανα πρόταση όμως πριν αρκετό καιρό, όταν γινόταν η συζήτηση για την εταιρεία, να με αφήσει μαζί με κάποιους άλλους παλαίμαχους να βοηθήσω στο ποδοσφαιρικό.

Του είπαμε να δεχθεί κάποιους άλλους ανθρώπους να βοηθήσουν στην διοίκηση και πάλι δεν το δέχτηκε. Καλώ τον πρόεδρο να καθαρίσει την ομάδα από τους άσχετους που υπάρχουν σε διάφορα πόστα. Αν δεν παρθούν ριζικές αποφάσεις θα φθάσουμε ακόμη πιο χαμηλά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ