Με 17 ποδοσφαιριστές η αποστολή, εφτά οι απουσίες

Με δεκαεπτά ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της Ανόρθωσης, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης, απέναντι στον Ερμή Αραδίππου. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους 17 ποδοσφαιριστές,βρίσκονται και οι τρεις τερματοφύλακες!

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους μόνιμα τραυματίες Βέγκα, Δημητρίου, Αβραάμ. Εκτός για μη αγωνιστικούς λόγους είναι ο Βαλεντίνος Σιέλης, όπως επίσης και ο Γκαρσία που επιστρέφει από την Ισπανία την Τετάρτη. Επιπρόσθετα οι νεαροί Μακρής και Λοϊζίδης θα βρίσκονται με την Εθνική Κύπρου κάτω των 19.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

“Αύριο Τετάρτη στις 18:00, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης.

Εισιτήρια θα πωλούνται στα ταμεία του σταδίου “Αμμόχωστος”, από τις 16:30 το απόγευμα, οπότε θα ανοίξουν και οι θύρες του σταδίου. Τα κανονικά κοστίζουν €20, τα μαθητικά €10 ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, συνοδεία των κηδεμόνων τους.

Με το πέρας της απογευματινής προπόνησης, ο κ. Κωστένογλου ανακοίνωσε και την δεκαεπταμελή αποστολή. Αυτή αποτελείται από τους:

Βαλβέρδ, Τέκια, Κωνσταντίνου, Άντιτς, Ζόρζε, Κάλβο, Γκρικαλασβίλι, Κολαούτι, Σουσιάν, Μπεσέρα, Μάκος, Οχαγιόν, Μαραγκός, Οικονόμου, Λαΐφης, Ανδρέου και Θεοδώρου.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ