Καφού και Λαβόρδε δείχνουν τον δρόμο

Δύο παίκτες έχουν βάλει φαρδιά, πλατιά την υπογραφή τους στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, με την Ανόρθωση να παραμένει αήττητη την τελευταία τριετία. Από το 2010 και έπειτα η ομάδα μας φεύγει με το χαμόγελο από το στάδιο της πρωτεύουσας όταν απέναντί της βρίσκει τον προσεχή μας αντίπαλο, έχοντας μάλιστα μόλις ένα τέρμα παθητικό.

Η αρχή έγινε την διετία 2010-2011 όταν ο Καφού πίκρανε όσους βρέθηκαν στο ΓΣΠ με σκοπό να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα με νίκη απέναντι σε μια λαβωμένη ομάδα. Η Ανόρθωση των χίλιων μύριων προβλημάτων έφυγε με σχετική άνεση και λάφυρο το τρίποντο από την Λευκωσία με γκολ του επιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Η συνέχεια δώθηκε την επόμενη χρονιά με τον Λαβόρδε να κάνει επίδειξη ταχύτητας και τεχνικής κατάρτισης, σερβίροντας το πρώτο γκολ στον Ρέζεκ και πετυχαίνοντας το δεύτερο. Ήταν μια νίκη που ψαλίδισε τις πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα είχε βάλει (προσωρινά έστω) την ομάδα μας σε τροχιά πρωταθλητισμού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ