Είναι η ιδέα μου;

Ξεκινάει στραβά ο προγραμματισμός ή είναι η ιδέα μου. Στο άκουσμα της έλευσης Τεχνικού Διευθυντή λίγο έλειψε να πανηγυρίσω λες και πιάσαμε κάποιο τίτλο.
Αρχικά αψήφησα κάποιες κουτσομπολίστικες πληροφορίες για την σχέση του Ολλανδού με ένα από τα πρωτοκλασάτα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού.

Γεγονός το οποίο προσπέρασα βλέποντας την θετική του πλευρά. Ότι τάχα και καλά δεν εμπιστευτήκαμε στα τυφλά κάποιον άγνωστο. Από την άλλη όμως δεν μ΄ άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ξεκινάμε τον προγραμματισμό κάνοντας προτάσεις παραμονής σε Ζόρζε και Κάλβο. Είτε απαντήσουν θετικά είτε αρνητικά η ουσία είναι μία.

Που πάς ρε Καραμήτρο με αυτούς; Ο ένας 35αρης, επιρρεπής σε γκέλες και τραυματισμούς, και του προτάθηκε συμβόλαιο λέει με μειωμένες αποδοχές για να παραμείνει ως ρεζέρβα. Γιατί να δοθούν €50000 – €70000 για κάποιον που θα βράζει τον πάγκο;

ο δε άλλος σε πολύ καλή ηλικία, με πολλά καντάρια μπάλα στα πόδια του αλλά… υπάρχει το αλλά. Πέρσι τον παρακαλέσαμε – άκουσον  άκουσον –  να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, φέτος που πέρασε μια μικρή φάση δείξαμε κατανόηση αλλά τι μέλλει γενέσθαι; Είναι ανάγκη να περιμένω πότε θα του κατέβει η όρεξη να παίξει μπάλα; Είναι ανάγκη να πεταχτούν έστω και με μείωση οι €70000 – €80000 για ένα ποδοσφαιριστή που σου απέδειξε ότι δεν έχει όρεξη για μπάλα; Γιατί να γίνει πρόταση στους πιο πάνω και να βγαίνει πάντα ζημιωμένη η Ανόρθωση στην τελική;

Και πάμε στο θέμα του Γκρικαλασβίλλι. Ο άνθρωπος απέδειξε ότι παλεύει πολύ και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Διεθνής με την χώρα του, τρεχαντήρι στο γήπεδο, αψεγάδιαστη συμπεριφορά, πειθαρχημένος, εντός οικονομικών δεδομένων, σε καλή ηλικία που σκόραρε μάλιστα και 2-3 εντυπωσιακά γκολ σε μια χρονιά που όλα πήγαν στραβά. Γιατί να μην γίνει πιο σοβαρή πρόταση σε αυτόν, έστω και μειωμένη αλλά να καταλάβει ότι τον χρειάζεσαι και να παραμείνει; Γιατί να ρισκάρεις να φέρεις κάποιον κεντρικό μέσο που θα πάρει χρόνο να προσαρμοστεί ενώ έχεις ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή ήδη στο ροστερ και στο χέρι σου είναι να τον κρατήσεις;

Κλείνοντας ο πρόεδρος τώρα που είναι η αρχή του προγραμματισμού έπρεπε να ήταν εδώ και να ελέγχει πως γίνονται οι μεταγραφές. Δεν χρειάζεται να είσαι κάτοχος του uefa pro για να εντοπίσεις ότι ξεκινά στραβά το πράμα αφού προτάθηκαν συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές που απέδειξαν ότι δεν μπορούν να προσφέρουν για διάφορους λόγους.

Μακάρι να απαντήσουν αρνητικά οι 2 πρώτοι αλλά να πάει το μήνυμα για να διορθωθεί τώρα που είναι νωρίς. Ο πρόεδρος στήριξε τους Λεουβέν και Φραντζέσκο. Ότι πάει στραβά είναι ευθύνη του προέδρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ