Αρχές Ιουνίου αλλά…

Αρχές Ιουνίου αναμένεται η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Παλαιότερα, τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούσαν μια σημαντική πηγή εσόδων αλλά φέτος η διοίκηση Πουλλαΐδη δεν μπορεί να υπολογίζει και πολύ σε αυτά και οι λόγοι είναι ευκόλως κατανοητοί:

Πρωτίστως η οικονομική κατάσταση του «μέσου» Κύπριου με τις μειώσεις μισθών, την αβεβαιότητα εργασίας και την αύξηση του κόστους ζωής τον αναγκάζουν να μετρά και το τελευταίο ευρώ.

Επιπλέον το περσινό πάθημα με τα 3 συνεχόμενα κεκλισμένων θυρών δεν χωνεύεται εύκολα αφού στοίχισε στον Ανορθωσιάτη περίπου €60 χωρίς να δει την ομάδα του, σε μια χρονιά που στο δεύτερο μισό της, αν και είχε προαγορασμένο το εισιτήριο, δεν πήγαινε στο γήπεδο αφού δεν μπορούσε η ομάδα να τον προσελκύσει στο γήπεδο.

Η ίδια αγωνιστική κατάσταση της ομάδας την σεζόν που πέρασε αποτελεί αποθαρρυντικός παράγοντας για αυτόν που ζυγίζει όλα τα δεδομένα και φέτος.

Κανένας δεν μπορεί να αδικήσει τον κόσμο που το σκέφτεται ή που δεν θα κάνει κάρτα διαρκείας για την περίοδο 2014-2015. Πρέπει λοιπόν η διοίκηση να φανεί ιδιαίτερα γενναιόδωρη ως προς την τιμή του εισιτηρίου.

Πρέπει να αντισταθμιστεί το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κόσμου της Ανόρθωσης κατοικεί εκτός Λάρνακας και το κόστος παρακολούθησης ενός αγώνα γίνεται αυτόματα διπλάσιο λόγω των καυσίμων.

Πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η κατάσταση που περιήλθε η οικονομία της Κύπρου με τις αλυσιδωτές της προεκτάσεις προς τον κόσμο.

Επιχειρηματικά μυαλά υπάρχουν πολλά στην διοίκηση με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο το πρόεδρο της. Ευχή είναι να γίνουν αυτά που εξαγγέλθηκαν από την διοίκηση, να δοθούν σημαντικά κίνητρα και σοβαρά ωφελήματα ούτως ώστε να μην καταγράψουμε ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ. Αυτό της μειωμένης πώλησης εισιτηρίων διαρκείας. Οι ενδείξεις πάντως δεν είναι ενθαρρυντικές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ