Οι πιθανοί έντεκα με Ομόνοια

Σε ένα αγώνα τυπικής διαδικασίας και με μοναδικό κίνητρο την ανακοπή της πτωτικής πορείας η Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα Σάββατο στις 18:00 την Ομόνοια στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο κόσμος αναμένεται να είναι εκ νέου λιγοστός, ο προπονητής της ομάδας κ. Κωστένογλου είναι ενήμερος ότι μένει τυπικά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στην «Κυρία» ψάχνουν κίνητρα να βρουν για να τα μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές όπως δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους για την κατάκτηση της νίκης.

Παρόλα αυτά ο ελλαδίτης προπονητής – προς τιμή του – δεν έριξε λευκή πετσέτα και συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας. Για αυτή την αγωνιστική ο «Κώστε» θα στερηθεί των υπηρεσιών των Βέγκα, Δημητρίου, Αβραάμ, Γκαρσία και Φοφανά, ως είθισται άλλωστε για τους περισσότερους από τους προαναφερθέντες.

tekia3-276x221

Κάτω από τα δοκάρια όπως πληροφορήσαμε σε προηγούμενο θέμα, εικάζουμε να αγωνισθεί ο Άλντο Τέκια. Στο κέντρο της άμυνας οι Ζόρζε με τον Βαλεντίνο Σιέλη θα έχουν ρόλο να θωρακίσουν την εστία του Τέκια ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Λοϊζίδης και στο αριστερό ο Λαΐφης.

Στον χώρο του κέντρου αναμένεται να επιστρέψει ο Μάκος πλάι σε ένα εκ των Μαραγκό ή Οχαγιόν με το προβάδισμα να γέρνει στο Κύπριο μέσο.

Στην επιθετική γραμμή τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα μιας και οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Πίσω από τον Κολαούτι θα αγωνισθεί ο κορυφαίος της Ανόρθωσης στον αγώνα με την ΑΕΛ, Σότα Γκρικαλασβίλλι ενώ οι δύο θέσεις στα άκρα αναμένεται να καλυφθούν από τους Μακρή και Κάλβο.

Από την άλλη η αντίπαλος κατεβαίνει και αυτή με αρκετές και σημαντικές απουσίες, με έλλειψη κινήτρων αφού καπάρωσαν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο οπόταν θεωρητικά θα παιχτεί ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με την ευχή η νίκη να χαμογελάσει στην δική μας πλευρά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ