Η ενδεκάδα κόντρα στον Ερμή

34η αγγαρεία για την Ανόρθωση που σήμερα φιλοξενείται στο στάδιο «Αμμόχωστος» έχοντας ως αντίπαλο την ομάδα του Ερμή. Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00 και είναι τηλεοπτικός από την cytavision3.

Το ενδιαφέρον στον σημερινό αγώνα είναι μειωμένο καθότι ο μεν Ερμής σκέφτεται μονάχα την παρουσία του στον τελικό Κυπέλου, η δε Ανόρθωση παλεύει κατά πόσο θα σταματήσει αυτή την απίστευτη αγωνιστική κατηφόρα.

Από την σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Βέγκα, Δημητρίου, Αβραάμ, Σιέλης, Λοϊζίδης, Μακρής και Γκαρσία με την αποστολή της ομάδας να είναι 17μελής απόρροια του ανισόρροπου προγραμματισμού που έτυχε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα χρησιμοποιηθεί ένας εκ των Τέκια ή Βαλβέρδ με την λογική να δίνει προβάδισμα στον νεαρό Αλβανό πορτιέρο που έκανε ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική με την Ομόνοια.

Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Ζόρζε, Οικονόμου με τους Άντιτς και Λαΐφη να τους πλαισιώνουν δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

griga vsERMIS

Στον χώρο του κέντρου σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του Μάκου έχοντας ως παρτενέρ ένα εκ των Μαραγκό, Θεοδώρου ή Οχαγιόν με την μπίλια να γέρνει μάλλον στον ισραηλίτη. Πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ο Γκρικαλασβίλλι.

Στην επιθετική γραμμή η τριάδα που θα αγωνιστεί θα αποτελείται από τους Κάλβο, Μπεσσέρα και Κολαούτι.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Λοΐζος Παναγιώτου με βοηθούς τους Ανδρέου και Σπανό. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παναγή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ