Οι διασυνδέσεις του Φαν Λέουβεν στην Λατινική Αμερική

Μια αγορά που γράφτηκε ότι θα μας απασχολήσει είναι αυτή της Λατινικής Αμερικής. Το anorthosis24.net σας πάει ένα βήμα παρακάτω και αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει πιο συγκεκριμένη η αγορά και να καταλήξει στην πόλη Κορίτιπα της επαρχίας Παρανά.

Εκεί υπάρχει η ποδοσφαιρική ομάδα Ατλέτικο Παραναένσε με την οποία ο Τετ Φαν Λέουβεν απέκτησε καλές διασυνδέσεις όντας Τεχνικός Διευθυντής της Φίτεσσε υπογράφοντας συμφωνία ανταλλαγής ποδοσφαιριστών από και προς την Ολλανδική ομάδα.

Σήμερα η Ατλέτικο Παραναένσε θεωρείται από τις μεγάλες δυνάμεις του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου αφού διαθέτει στάδιο 44000 θεατών. Την χρονιά που τέλειωσε (2013-2014) τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από την Κρουζέϊρο και Γκρέμιο και πάνω από τις γνωστές Σάντος, Κορίνθιας και Βάσκο ντα Γκάμα.

Αυτό που απομένει είναι ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής να αξιοποιήσει αυτές τις διασυνδέσεις με την ομάδα από την χώρα του «καφέ» ώστε να φέρει για λογαριασμό της «Κυρίας» ποδοσφαιριστές οι οποίοι αμείβονται με πολύ λιγότερα από ότι η ποδοσφαιρική τους αξία εν αντιθέσει με Ευρωπαίους συναδέλφους τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ