Έδωσε το στίγμα του ο νέος προπονητής

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε σε όλους τους ιθύνοντες στο φουτσαλικό τμήμα ο νεός προπονητής, Γιώργος Κυριάκου, ο οποίος όπως αναφέραμε μέσω και της ιστοσελίδας μας, είχε την Τετάρτη 30 Απριλίου την πρώτη επαφή με τους φουτσαλιστές μας. Ο έμπειρος προπονητής αλλά και φουτσαλιστής, είχε την ευκαιρία να αναλύσει το πλάνο του με το οποίο επιθυμεί να δουλέψει την νέα χρονιά, την αγωνιστική του φιλοσοφία αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι με το έμψυχο υλικό της ομάδας.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο Κύπριος προπονητής αποτέλεσε μήλος της έριδος για αρκετές ομάδες της Α’ κατηγορίας μετά και την διάλυση του φουτσαλικού τμήματος της ΣΠΕ Στροβόλου το οποίο υπηρέτησε, εντούτοις η προσέγγιση του Ανδρέα Παπαλλή και των συνεργατών του διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό για την νέα χρονία, αυτός τρέχει προ πολλού με το οικονομικό και το αγωνιστικό κομμάτι να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Επανερχόμενοι στα του νέου προπονητή, αναμένεται ότι θα προγραμματιστεί σειρά φιλικών προκειμένου να γίνει αξιολόγηση των φουτσαλιστών που ανέβασαν πέρσι την ομάδα στην Α’ κατηγορία, ούτως ώστε να γίνουν εκείνες οι κινήσεις που θα βοηθήσουν το τμήμα να εκπληρώσει (και) τους φετινούς του στόχους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ