Άρχισε ο προγραμματισμός

Όπως όλα δείχνουν ο Αντρέ Πάους θα είναι ο εκλεκτός του Τετ Φαν Λέουβεν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης. Πρόκειται για προπονητή που εργάστηκε ξανά με τον Λέουβεν τόσο στην δεύτερη ομάδα της Βίτεσσε όσο και στην Βαλέττα Μάλτας – στο δεύτερο μισό της φετινής περιόδου – με την οποία κατέκτησε το νταμπλ χωρίς να γνωρίσει την ήττα. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των ημερών να βρεθεί στην Κύπρο για τελικές συζητήσεις και υπογραφές ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα γίνει μια σωστή επιλογή στην θέση του προπονητή.

Μπορεί ο Ολλανδός τεχνικός να μην συνοδεύεται με σπουδαίες παραστάσεις από προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά αυτή την χρονική στιγμή η Ανόρθωση χρειάζεται ένα προπονητή με όρεξη, κίνητρα και πάθος για να δημιουργήσει μια ομάδα από την αρχή.

paus

Από την άλλη ο Αντρέ Πάους διακυβεύει πολλά με ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης καθότι ανάλογα της πορείας του στην Κύπρο θα εξαρτηθεί η προπονητική του καριέρα. Η πορεία του πάντως από την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, στην δεύτερη ομάδα της Βίτεσσε και ακολούθως στην πρώτη ομάδα της Βαλέττα Μάλτας καταδεικνύουν ότι ακολουθεί μικρά και σταθερά βήματα που τον ανεβάζουν στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι  ο Τετ Φαν Λέουβεν ήδη εργάζεται στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας,  καθότι σε ένα 10ήμερο περίπου θα πρέπει να παραδώσει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να αποκτηθούν. Ενδεχομένως ο ολλανδός να προχώρησε ήδη σε κάποιες συζητήσεις με τους μεταγραφικούς του στόχους για να διαφανεί κατά πόσον συγκλίνουν οι οικονομικές τους απαιτήσεις με τα νέα οικονομικά δεδομένα της «Κυρίας».

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο θέμα οι μεταγραφές για την νέα περίοδο αναμένεται να είναι περίπου 14 μέσα από τις οποίες θα επιχειρηθεί να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ. Ευχής έργο είναι ο προγραμματισμός να ολοκληρωθεί εγκαίρως μιας και οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι πολλές και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να αποκτηθεί ομοιογένεια.

Οι όποιες συμφωνίες προκύψουν ενδεχομένως να ανακοινωθούν μετά την 1η Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία και επίσημα θα επισημοποιηθεί η ποδοσφαιρική εταιρεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ