«Θα γίνουν τομές και αλλαγές»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Μαρίνος Μήτρου ο οποίος αναφέρθηκε για τον Φαν Λέουβεν και το τι θα αλλάξει με την έλευση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Αναλυτικά:

Για τον Φαν Λέουβεν:

«Τον αναμένουμε σε λίγες μέρες στην Κύπρο. Ελπίζουμε ότι θα γυρίσουμε  σελίδα και θα σηματοδοτηθεί αυτή η αλλαγή για ένα καλύτερο μέλλον στην Ανόρθωση. Η πρόθεση είναι να υπάρξει  πλήρης επαγγελματισμός. Όλες οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον τεχνικό διευθυντή με τις εμπειρίες που έχει από το εξωτερικό. Τον αναμένουμε σε λίγες μέρες στην Κύπρο. Θα χρειαστεί να αλλάξουν πολλά πράγματα. Η πρόθεση μας είναι να γίνουν τομές και αλλαγές. Βεβαίως για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί  χρήμα και εκεί στρέφεται η προσπάθεια μας  για να έρθει χρήμα στο  ταμείο  για τις τρέχουσες  υποχρεώσεις  και το  κονδύλι  για τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Για τις προσπάθειες του Προέδρου:

«Είναι γνωστό ότι είχε κάποιες συναντήσεις στο Λονδίνο ο πρόεδρος και  αναμένουμε  να φανούν τα αποτελέσματα. Η προσπάθεια είναι  να προσεγγιστούν  εταιρείες  για χορηγούς  και συνεργάτες που θα διαμορφώσουν τους  εφτά Φοίνικες. Είμαστε  σε καλό δρόμο. Ήδη υπάρχουν δυο καταρχήν συμφωνίες».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Έδειξαν ότι προσπαθούν. Έχουν αδικηθεί στα τελευταία δύο παιχνίδια. Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι στην Ανόρθωση θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές».

Για τον Νίκο Κωστένογλου:

«Θα περιμένουμε λίγες μέρες και θα ξεκαθαρίσει, όταν θα έρθει ο τεχνικός διευθυντής. Η διοίκηση  αναγνωρίζει ότι ήταν δύσκολο το έργο του κ. Κωστένογλου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ