Συμφωνία με δύο χορηγούς

Την κατ’ αρχήν συμφωνία με δυο χορηγούς για τη νέα περίοδο ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ομάδας μας, Μαρίνος Μήτρου.

Οι δυο χορηγοί, είναι δυο από τους εφτά Φοίνικες οι οποίοι θα αποτελούν τους χορηγούς-συνεργάτες της Ανόρθωσης για την επόμενη τριετία. Μαζί με τον κύριο χορηγό (φανέλας) και τον χορηγό αθλητικού υλικού, θα απολαμβάνουν αποκλειστική διαφήμιση στους χώρους του Αντώνης Παπαδόπουλος αλλά και προβολής σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με την ποδοσφαιρική Ανόρθωση.

Από τη νέα χρονιά, δεν θα βλέπουμε τους πολλούς χορηγούς που έδιναν από λίγα χρήματα στις διαφημιστικές πινακίδες του «ΠΑΠ» αλλά μόνο τους συγκεκριμένους εφτά. Αυτό, θα βοηθήσει και τα υπόλοιπα τμήματα του Σωματείου, αφού οι μικρότερου βεληνεκούς χορηγοί πιστεύεται ότι θα διοχετεύσουν τα χρήματά τους στα τμήματα πετόσφαιρας και φούτσαλ του Συλλόγου.

Εξάλλου, η Ανόρθωσις πριν το Πάσχα έχει σκοπό να αποφασίσει και για τον χορηγό αθλητικού υλικού. Έχουν ληφθεί προσφορές από τέσσερις εταιρείες (το πρότυπο ISO προβλέπει πέραν των τριών) και σύντομα θα ανακοινωθεί η εταιρεία που θα «ντύνει» την Ανόρθωση για τη νέα χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ