Στις 17 Μαΐου αντίπαλος του Λαμπάν

Μέτριο ξεκίνημα για τον πρώην αρχηγό της Ανόρθωσης Νταν Αλέξα ο οποίος ως γνωστό μετά την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα μας ακολούθησε την προπονητική του καριέρα με πρώτο σταθμό την Πόλι Τιμισοάρα την οποία και ανέλαβε να οδηγήσει μακριά από περιπέτειες.

Το ξεκίνημα δεν ήταν ονειρικό αλλά ούτε και εφιαλτικό αφού κατάφερε και μάζεψε 4 βαθμούς σε 3 παιχνίδια έχοντας 1νίκη, 1ισοπαλία και 1ήττα.

Αρχικά στο ντεμπούτο του Αλέξα στον πάγκο η ομάδα του ηττήθηκε με 0-2 από την Βασλούι. Στην συνέχεια έκανε το διπλό με 1-2 μέσα στην έδρα της Κονστάντζα και στον τελευταίο αγώνα εξήλθε ισόπαλη 0-0 σε εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Στεάουα Βουκουρεστίου.

SAK_0165

Η ομάδα του Αλέξα βρίσκεται στην  12η θέση (18 ομάδες) και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει σε ένα αγώνα σπουδαίας σημασίας για τα κάτω στρώματα την Μπρασόφ εκτός έδρας. Σε περίπτωση νίκης θα κάνει ένα μεγάλο άλμα για την παραμονή της ομάδας στην 1η κατηγορία αυξάνοντας συνάμα τις πιθανότητές της να διεκδικήσει μέχρι και την 7η θέση αφού την χωρίζουν 5 βαθμοί από την άλλοτε μεγάλη δύναμη ομάδα του Κλούζ.

Στις 17 Μαΐου ο Νταν Αλέξα αναμένεται να συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στην Ανόρθωση Βίνσεντ Λαμπάν σε ένα αγώνα για τα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ