Ανόρθωσις 3 – 1 Αναγέννηση Δερ.:Μιλούσε στο τέλος η καρδιά των πρωταθλητών

Δυσκολεύτηκε απόψε η Ανόρθωσις αλλά στο τέλος κέρδισε και στον δεύτερο προημιτελικό την Αναγέννηση Δερύνειας  με 3-1 σετ και πήρε πανάξια το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Το πρώτο σετ όπως αναμενόταν η ομάδα της Δερύνειας μπήκε δυνατά, αιφνιδίασε την ομάδα μας και χτύπησε τα ρέστα της στην υπόθεση πρόκριση. Το τέλος του σετ βρήκε τους Δερυνειώτες να το κατακτούν με 22-25 δίνοντας έτσι ένα αλλιώτικο τόνο στην υπόθεση πρόκριση.

Η ανασύνταξη ήρθε στο στο δεύτερο σετ με τους παίκτες του Μάριου Κοντού, να κατεβαίνουν στο φιλέ με μοναδικό σκοπό να το πάρουν ούτως ώστε να αποκαταστήσουν την τάξη, όπως και έγινε. Η Ανόρθωσις πήρε το σετ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 25-20 και ισοφάρισε έτσι το παιχνίδι στο 1-1.

Το τρίτο σετ ήταν άκρως δραματικό στην πλοκή, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, εκεί ήταν που η Αναγέννηση πήρε αέρα 3 πόντων και ενώ όλα έδειχναν πως το σετ θα χανόταν, μίλησε η καρδιά των πρωταθλητών που στο τέλος πήραν το σετ με 26-24.

Στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ, οι δύο ομάδες πρόσφεραν ακόμη περισσότερες συγκινήσεις στους θεατές. Πήγαιναν πόντο-πόντο σε όλη τη διάρκεια του σετ, η μπίλια μετά από ένα δραματικό φινάλε έκατσε στο μπλε και η ομάδα μας κατέκτησε το τρίτο σετ και συνάμα την πρόκριση.

Επόμενο παιχνίδι για την φάση των ημιτελικών την Παρασκευή στο Θεμιστόκλειο με τον νικητή του ζευγαριού Α.Ε.Καραβά – Νέα Σαλαμίνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ