Πολλές οι απουσίες, ώρα για νίκη επιτέλους

Εικοστή-ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος και η Ανόρθωση υποδέχεται στο Αντώνης Παπαδόπουλος την ομάδα του Ερμή, σε ένα αδιάφορο αγώνα μιας και η ομάδα μας τέθηκε προ πολλού εκτός στόχων, ενώ οι αντίπαλοι έχουν καπαρώσει την Ευρώπη και έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλου όπου διεκδικούν με αξιώσεις την παρουσία τους στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου τους.

Βίοι αντίθετοι υπό κανονικές συνθήκες, αλλά όπως είχαμε αναφέρει προ πολλού, η φετινή Ανόρθωση είχε κτιστεί για να αποτύχει, ή αν προτιμάται, όπως είχε κτιστεί δεν μπορούσε να διακριθεί και να επιτύχει στους στόχους που αρχικά τέθηκαν.

Έτσι οι φίλοι της ομάδας καρτερούν υπομονετικά να τελειώσει ίσως η χειρότερη ποδοσφαιρική χρονιά στην μεταπολεμική περίοδο με την ευχή όμοια της να μην ξανά-υπάρξει.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η Ανόρθωσις για ένα ακόμη παιχνίδι αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες και για διάφορους λόγους απουσιάζουν οι Βέγκα, Ζόρζε, Δημητρίου, Αβραάμ, Γκαρσία, Μάκος, Μπεν Σιουσάν και Οχαγιόν.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται κατα πάσα πιθανότητα ο Βαλβέρδ εκτός και αν ο προπονητής επιλέξει να δει αγωνιζόμενο τον Αλβανό Άλντο Τέκια. Στο κέντρο της άμυνας ενδέχεται να παραταχθούν οι Σιέλης και Οικονόμου. Σε αυτό το σενάριο στα άκρα θα βρίσκεται ο Άντιτς με τον Λοϊζίδη.

andic vsErmis

Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Μαραγκός και Θεοδώρου μιας και ο Γρηγόρης Μάκος είναι εκτός αποστολής λόγω του ότι διανύει περίοδο πένθους από τον θάνατο του πατέρα του. Πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου ενδέχεται να αγωνισθεί ο Μπεσσέρα.

Στην επίθεση θα πάρουν φανέλα βασικού οι Κάλβο, Μακρής και στην κορυφή της ο Κολαούτι.

Ευελπιστούμε πως η σχετική αδιαφορία του Ερμή σε συνάρτηση με το υποφερτά καλό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα μας κόντρα στην Ομόνοια την προηγούμενη αγωνιστική, φέρουν επιτέλους το τρίποντο που απλά θα σταματήσει απλά για την ιστορία, αυτό τον μεγάλο κατήφορο της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ