Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κωστένογλου

Με πολλά προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ανόρθωσης ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο κόουτς δεν θα έχει στη διάθεση του μίνιμουμ έξι ποδοσφαιριστές, με την πιθανότητα ο αριθμός αυτός να ανέβει στους δέκα να είναι πολύ μεγάλη.

Το υπόλοιπο της φετινής περιόδου θα χάσει ο Ανδρέας Αβραάμ καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει θα τον κρατήσει εκτός. Επίσης ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί υπολογίζει στους Βέγκα, Κάλβο, Δημητρίου και Άντιτς που είναι τραυματίες όπως επίσης και στον τιμωρημένο Πάολο Ζόρζε.

Επίσης αμφίβολος είναι και ο νεαρός Λοϊζίδης ο οποίος χθες αγωνίστηκε στο εκτός έδρας φιλικό της Εθνικής Νέων U-19 απέναντι στην Ουγγαρία και ως εκ τούτου θα επιστρέψει καταπονημένος.

Η αυριανή και τελευταία προπόνηση ενόψει ΑΠΟΕΛ  θα καταδείξει την ετοιμότητα των Κολαούτι, Γκαρσία και Μακρή.  Ο Αργεντινός σε περίπτωση που βγάλει κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμή ενώ ο Ουρουγουανός ίσως επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας μετά από δυόμιση μήνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ