Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα των Ακαδημιών (φώτο)

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η επίσημη Ανόρθωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα όσα συνέβησαν κατά την ημερίδα χαράς και διασκέδασης των Ακαδημιών του σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη, 1η Απριλίου, η ημερίδα χαράς και διασκέδασης (fun day) των Ακαδημιών του Σωματείου μας, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Στην ολοήμερη παρουσία 1000 φίλων των Ακαδημιών μας και 400 ποδοσφαιριστών μας από τις 09:00 μέχρι τις 16:00, πραγματοποιηθήκαν φιλικά παιχνίδια μεταξύ των κλιμακίων μας ποδόσφαιρου από Λάρνακα, Λευκωσία, Λεμεσό/Πάφο και ελεύθερη Αμμόχωστο. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν από κοντά τα αποδυτήρια της ομάδας μας , να αγωνιστούν στον αγωνιστικό χώρο του Αντώνης Παπαδόπουλος με συμπαίχτες τους Τόνι Κάλβο, Γκονζάλο Γκαρσία, Πάολο Ζόρζε, Ανδρέα Μακρή και Ζαχαρία Θεοδώρου, περνώντας μια ευχάριστη, Ανορθωσιάτικη ημέρα.

Το παρόν του στην εκδήλωση έδωσε επίσης και ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος στην ομιλία του προς τους γονείς των παιδιών τόνισε την σημαντικότητα της εκδήλωσης αλλά έδωσε και την συμβουλή του προς παιδιά και γονείς για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζουν το άθλημα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης τους στις Ακαδημίες.

H εκδήλωση έκλεισε στις 16:30 με επίσημο φιλικό παιχνίδι μεταξύ της εθνικής ομάδας Παίδων και της ομάδας μας U19.

Το Δ.Σ του Σωματείου και η Επιτροπή Ακαδημιών, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση στηρίζοντας την προσπάθεια των Ακαδημιών μας. Ευχαριστούμε επιπλέον τα παιδιά που ήταν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, τους ποδοσφαιριστές μας για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και τους προπονητές μας και εθελοντές για την συνεργασία και βοήθεια που είχαμε.

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις θα πρέπει να αποτελέσουν θεσμό για το σωματείο με το Δ.Σ να προσανατολίζεται σε μια σειρά από παρόμοιες ημερίδες.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ