Επιστρέφει αύριο ο πρόεδρος και έπονται ανακοινώσεις

Επιστρέφει στην Κύπρο αύριο ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαϊδης και επί τούτου δρομολογούνται συναντήσεις με τους συνεργάτες του για να συζητήσουν τις εξελίξεις από τις επαφές του στην Αγγλία.

Στο θέμα του τεχνικού διευθυντή ολοένα και πλησιάζει η περίπτωση του Ολλανδού Φαν Τεν Λουεβέν αντί του Κάρλος Φρέϊτας. Ο Ολλανδός που άρεσε στον πρόεδρο αλλά και που ρεαλιστικά δείχνει να είναι πιο ολοκληρωμένος τεχνικός διευθυντής από τον Πορτογάλο είναι αυτή την στιγμή φαβορί για την θέση και μόνο εάν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση και μέσα στα οικονομικά δεδομένα του σωματείου μπορεί να ναυαγήσει του Ολλανδού.

Επιπλέον η ατζέντα θα περιέχει και τα νέα για το οικονομικό κομμάτι και κατά κυρίως λόγο, αν ο κος Πουλλαϊδης θα πάρει το ΟΚ από τον Τόνυ Κλεάνθους για την συμμετοχή του στην εταιρία καθώς επίσης εάν τελικά οι ενδιαφερόμενοι από το Ηνωμένο Βασίλειο θα αυξηθούν. Οι συναντήσεις του προέδρου θα λάβουν χώρα σήμερα.

Το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει εντός Σαββατοκύριακου και ευελπιστούμε ότι ο πρόεδρος θα φέρει καλά νέα τόσο στο αγωνιστικό όσο και οικονομικό τομέα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ