Μακριά από επιτήδειους

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Σίγουρα η ενημέρωση του κόσμου για ότι αφορά την ομάδα μας είναι καλό όταν αυτό γίνεται μόνο και μόνο προς το συμφέρον της ομάδας. Όταν όμως συγκεκριμένα μ.μ.ε βγάζουν προς τα έξω πράγματα με τόση λεπτομέρεια σημαίνει πως κάποιοι από “μέσα” πρέπει να προσέξουν αυτό το φαινόμενο. Ο λόγος είναι απλός. Υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει να κρύβονται τόσο από αντίπαλα ποδοσφαιρικά στρατόπεδα όσο και από επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να χαλάσουν συμφωνίες.

Δεν γίνεται κ.Πουλλαίδη να ξέρει ο κάθε δημοσιογράφος (που σίγουρα δεν θέλει το καλό μας) τι ειπώθηκε μεταξύ εσάς και του υποψήφιου μελλοντικού Τεχ.Διευθυντή της ομάδας με κάθε λεπτομέρεια. Ειδικά κάποιος έκανε το Παπαδόπουλος δεύτερο του γραφείο. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει πράγματα και καταστάσεις είτε από ευάλωτα άτομα είτε να κρυφακούει σε Γ.Σ.

Πρέπει να μάθετε κ.Πουλαίδη πως δεν είναι όλα τα πράγματα ρόδινα  στη Κύπρο και ειδικά σε ότι αφορά περί του ποδοσφαίρου. Αν θέλετε να πετύχουν τα πλάνα που έχετε κατά νου και να ανορθώσουμε την Ανόρθωση κρατάτε λίγο πισινή. Πιο λίγες κουβέντες και περισσότερα έργα παρά το αντίθετο. Προσέξτε αυτό το φαινόμενο γιατί κανένας δεν κέρδισε τίποτα με το να καλοκρατά τους δημοσιογράφους. Παρά να σας σέβονται και να σας αγαπούν, καλύτερα να σας φοβούνται.

A.X.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ