Αποδείξεις; Τίποτα και σε κανέναν!

Ο επερχόμενος αγώνας πρωταθλήματος με τον οποίο τελειώνει μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τη φουτσαλική Ανόρθωση, έχει χαρακτηριστεί (και όχι άδικα) ως τελικός. Έχουμε ήδη αναφέρει ότι στον εν λόγω αγώνα η ομάδα μας θα στοχεύσει στο αποτέλεσμα εκείνο που θα την στέψει πρωταθλήτρια, κατακτώντας έτσι και τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της. Σε καμιά περίπτωση όμως το εν λόγω παιχνίδι δεν θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως παιχνίδι αποδείξεων, πολύ απλά διότι αυτή η ομάδα έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της για μια ολόκληρη διετία.

Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια παικτών, προπονητών και διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι αφιλοκερδώς έχουν αφιερώσει ώρες ολόκληρες ώστε να φέρουν το τμήμα στην σημερινή του θέση. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι το τμήμα που δημιουργήθηκε από μια παρέα Ανορθωσιατών, έχει θέση ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του νησιού, κοντράροντας στις αρχές της φετινής χρονιάς στα ίσα την μετέπειτα πρωταθλήτρια Κύπρου ομάδα του ΑΠΟΕΛ, για το θεσμό του κυπέλλου.

Και αυτό ακριβώς πρέπει να αποτελέσει και το κυριότερο όπλο των φουτσαλιστών μας το βράδυ της Παρασκευής, δηλαδή το γεγονός ότι το άγχος και η πίεση θα είναι στη πλευρά των αντιπάλων. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι τέτοια εποχή, τις δύο ομάδες χώριζαν δύο ολόκληρες κατηγορίες με την Ανόρθωση να ανεβαίνει από την τρίτη στη δεύτερη κατηγορία και την αντίστοιχη της ΑΕΚ να υποβιβάζεται από την πρώτη στη δεύτερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ