Εν αναμονή της ανακοίνωσης

Επέστρεψε ο πρόεδρος από την Αγγλία και σήμερα το μεσημέρι προέδρευσε της συνεδρίας του Δ.Σ. Στη συνεδρία συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Στο θέμα του τεχνικού διευθυντή ο πρόεδρος ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη πως κατέληξε στην τελική του επιλογή, δίχως όμως να αναφερθεί στο όνομα του Φαν Λέουβεν που όπως όλα δείχνουν θα είναι σε αυτόν που θα δοθεί το χρίσμα. Εξελίξεις επί του θέματος θα έχουμε τις επόμενες ώρες με την ανακοίνωση πρόσληψης να μην αργεί για πολύ.

Στο οικονομικό και συγκεκριμένα στα της εταιρίας μαζεύτηκε το 1.5 εκατομμύριο που απαιτείται για αρχικό κεφάλαιο ούτως ώστε να ενεργοποιηθεί η εταιρία την 01/06/2014.  Ένα άλλο ανοιχτό ζήτημα είναι τα οικονομικά του σωματείου και τα κριτήρια ενόψει Ιουνίου με το ποσό που απαιτείται να είναι γύρω στο 1 εκατομμύριο και με μεγαλύτερο βραχνά τις κρατικές οφειλές.

Τέλος ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ για τις επαφές που είχε με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην εταιρία και πως αναμένει απαντήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ