AEK – Ανόρθωσις: Ώρα μηδέν, ώρα τίτλου

Μετά από ένα μαραθώνιο 20 και πλέον αγωνιστικών, η φουτσαλική Ανόρθωση θα βρεθεί μπροστά από τη μεγαλύτερη ίσως πρόκληση της ιστορίας της. Το οδοιπορικό που ξεκίνησε από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2013, φτάνει στο τέλος του το βράδυ της 4ης Απριλίου με τον μεγάλο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, στον οποίο η ομάδα μας θα διεκδικήσει και τον πρώτο της τίτλο. Σαφέστατα η χρονιά από μόνη της θεωρείται άκρως πετυχημένη μιας και ο πρώτιστος στόχος έχει επιτευχθεί προ πολλού, με την Ανόρθωση να πανηγυρίζει εδώ και ένα μήνα την άνοδό της στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας.

Έφτασε όμως και η στιγμή που οι συγκυρίες είναι τέτοιες που επιτρέπουν στην Ανόρθωση να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο, το κάτι πιο χειροπιαστό, με τον τίτλο του πρωταθλητή να κλείνει το μάτι στους φουτσαλιστές μας. Η ομάδα μας απέχει τρείς μόλις βαθμούς από την πρωτοπόρο και προσεχή αντίπαλο ΑΕΚ και ουσιαστικά τις δύο ομάδες χωρίζει το στενό 0-1 του μεταξύ τους αγώνα, στην αυλαία του πρώτου γύρου. Η Ανόρθωση καλείται να πάρει την νίκη με σκορ διαφορετικό του 0-1 ούτως ώστε να υπερτερήσει της αντιπάλου της στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, μιας και η βαθμολογική διαφορά θα καλυφθεί.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 4 Απριλίου στο «Κίτιον» παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων της Ανόρθωσης για λόγους ασφαλείας, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και στον αγώνα του πρώτου γύρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ