Βουνό τα κριτήρια, στην αναμονή για τις κινήσεις του Δ.Σ

Σαν απροσπέλαστο βουνό φαντάζει αυτή την στιγμή ο σκόπελος των κριτηρίων του Μάρτη. Για να περάσουμε με επιτυχία τα κριτήρια, πρέπει μέχρι την επόμενη βδομάδα να μαζευτεί ένα ποσό περί του μισού εκατομμυρίου.

Από τον κόσμο να πάρεις λεφτά αυτή την στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο. Αφενός η πικρία για το αγωνιστικό κατάντημα της Ανόρθωσης και αφετέρου η οικονομική κρίση κάνουν το όλο εγχείρημα δύσκολο έως εξαιρετικά απίθανο. Ήδη από τον απλό κόσμο μαζεύτηκε ένα ποσό της τάξης των €115.000.

Όπως πληροφορούμαστε, το Δ.Σ ετοιμάζει κινήσεις προσέλκυσης χορηγών-συνεργατών και αναμένεται εντός των ημερών – μπορεί και αύριο – να ανακοινώσει στον τύπο περαιτέρω λεπτομέρειες για το πλάνο του και τον τρόπο δράσης.

Επιπρόσθετα, η εταιρία σε συνεργασία με το σωματείο θα πρέπει να τρέξουν και το θέμα πώλησης μετοχών σε μέλη και φίλους του σωματείου και ιδιαίτερα στους επιφανείς παράγοντες της Αμμοχώστου. Ήδη, όσοι από αυτούς δεσμεύτηκαν στην Γ.Σ της 24ης Φεβρουαρίου πως θα πάρουν μετοχές και διατυμπάνιζαν ως ντελάλης το ποσό, θα πρέπει εντός των ημερών να πληρώσουν το αντίτιμο που υποσχέθηκαν.

Επίσης κίνηση αναμένεται να γίνει και προς εξεύρεση στρατηγικών μετόχων. Τις προάλλες, και πριν την έγκριση της εταιρίας, είχαν δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των Iron FX αλλά και του Τόνυ Κλεάνθους, προέδρου της Μπάρνετ. Τώρα που η εταιρία εγκρίθηκε, η ουσία είναι όπως μετατραπεί το φιλολογικό ενδιαφέρον σε μετοχές και ρευστό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ