Το τελευταίο της κανονικής περιόδου

Το τελευταίο παιχνίδι πριν τα μπαράζ  δίνει η ομάδα μας την Τετάρτη στις 18:00 κλείνοντας την αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στο Αντώνης Παπαδόπουλος, απέναντι στην ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος τον Ερμή Αραδίππου.

Η ήττα στο παιχνίδι με τον Άρη και η καθήλωση της ομάδας μας στην έκτη θέση καταστούν το παιχνίδι «αδιάφορο» από την πλευρά μας και δίνει την ευκαιρία στον προπονητή να δοκιμάσει εκ νέου κάποιες αλλαγές στην εντεκάδα δίνοντας περισσότερο χρόνο στους νεαρούς.

laifis

Ο τραυματισμός του Βαλεντίνου Σιέλη και η απουσία λόγω καρτών του Άντιτς δίνουν την δυνατότητα στον Κωνσταντίνο Λαΐφη να συμπεριληφθεί στην αποστολή μετά την επιστροφή του πίσω στην ομάδα μας. Οι πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού είναι αυξημένες μιας και ο Κωστένογλου έδειξε αποφασισμένος να δώσει χρόνο σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τουλάχιστον αυτό μπορεί να θεωρηθεί και το μοναδικό όφελος από αυτή την τραγική χρονιά που στην πορεία αν όλα λειτουργήσουν όπως πρέπει, ίσως να είναι και ευεργετική αφού δείχνουν να καθιερώνονται τέσσερεις με πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποτελέσουν υπολογίσιμες πλέον μονάδες αρχής γενομένης για το ρόστερ της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

 

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ