Το κέρδος από την εμφάνιση με την ΑΕΛ

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Μπορεί όλοι μας να νοιώθουμε απογοητευμένοι από την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας. Συμφωνώ μεν αλλά ως αισιόδοξος άνθρωπος θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο εν αντιθέσει με τους πλείστους οπαδούς μας. Ίσως η πέραν των 40 χρόνων εμπλοκής μου με το ποδόσφαιρο με δίδαξε να βλέπω μερικά πράγματα τα οποία αρκετοί ίσως δεν μπορούν να διακρίνουν. Συμφωνώ ότι η εμφάνιση μας δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως το γεγονός ότι ολόκληρος ο κορμός της ομάδας απουσίαζε.

Πιστεύω ότι η τωρινή ομάδα παρ’ όλες τις ανισορροπίες, διαθέτει ορισμένα στοιχεία πάνω στα οποία μπορούμε να κτίσουμε για το αύριο. Πιστεύω ακράδαντα ότι εάν κρατήσουμε τους Μάκο, Ζόρζε, Κολαούτι, Βέγκα και υπό προϋποθέσεις τον Γκαρσία, με μερικές προσθήκες συν τους πλείστους Κύπριους η ομάδα θα είναι αρκετά καλή.

Το χθεσινό κέρδος από τον αγώνα έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται K. Λαίφης. Η εμφάνιση του ανέδειξε και τις αρετές του τόσο υποβαθμισμένου Αβραάμ. Η δεξιά πτέρυγα της ΑΕΛ που είναι και η δύναμη της με τους Αϊρόσα και Μοντέϊρο δεν κατάφερε να μας απειλήσει σε καμία περίπτωση.

Ο λόγος ήταν η αλληλοκάλυψη που είχαν μεταξύ τους οι Λαίφης και Αβραάμ. Ευτυχώς ο «Κώστε» το πήρε χαμπάρι ότι οι Φοφανάδες που ποτέ δεν γυρίζουν πίσω για βοήθειες δεν έχουν θέση στην ομάδα. Αν γίνει κάτι ανάλογο και στην δεξιά πλευρά με Λοϊζίδη και Τζέησον και νοουμένου ότι θα επανέλθουν οι Μάκος, Κολαούτι, Ζόρζε και Σιέλης να είσαστε σίγουροι ότι η Ομόνοια θα φτύσει αίμα για να μας κερδίσει το Σάββατο.

Όσο για τις άναρθρες κραυγές εναντίον του «Κώστε», παρόλο που ακόμη δεν έχω σχηματίσει άποψη για τις ικανότητες του, πιστεύω ότι τον αδικούμε διότι στο φινάλε φινάλε δεν μπόρεσε ο Χριστιανός να παίξει έχοντας έστω και μία φορά όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Αυτό που θα συμβούλευα τον κόσμο μας θα ήταν να δείξουμε ακόμη λίγη υπομονή μέχρι το τέλος των play off και μετά να κάνουμε την σούμα.

Σ.Π

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ