Τα βλέμματα σε «Θεμιστόκλειο» και «Κοινοτικό»

Είναι συγκινητικό το γεγονός ότι μετά από χρόνια, η Ανορθωσιάτικη καρδιά κτυπά στο… παρκέ με τα τμήματα της πετόσφαιρας και του φούτσαλ να κερδίζουν το σεβασμό που τους αρμόζει. Σήμερα οι προβολείς στρέφονται σε δύο πόλεις και πιο συγκεκριμένα πρωτίστως στη Λεμεσό, όπου οι μεν πετοσφαιριστές του Μάριου Κοντού θα παλέψουν για την νίκη που θα ισοδυναμεί με τίτλο. Την ίδια ώρα στην Λάρνακα οι δε φουτσαλιστές του Μάριου Προδρόμου καλούνται να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο πριν τον μεγάλο τελικό απέναντι στην ΑΕΚ, στον οποίο με νίκη θα στεφθούν και αυτοί πρωταθλητές.

Λίγο η έλλειψη ενδιαφέροντος για τα πεπραγμένα στο ποδόσφαιρο, λίγο οι πρωταγωνιστικές πορείες των δύο άλλων τμημάτων, υπενθυμίζουν σε όλους ότι Ανόρθωση δεν είναι μόνο ένα άθλημα. Ως σύλλογος, η Ανόρθωση «στεγάζει» πληθώρα αθλητών όχι μόνο του βασιλιά των σπορ και σαν φίλαθλοι οφείλουμε να επικροτούμε τις προσπάθειες οποιουδήποτε φέρει τον ένδοξο φοίνικα στο στήθος.

Χωρίς πολλά λόγια, ως anorthosis24.net καλούμε το Ανορθωσιάτικο κοινό να παραστεί απόψε σε «Θεμιστόκλειο» και «Κοινοτικό» στις 20:00 προκειμένου να ωθήσει τους πετοσφαιριστές και τους φουτσαλιστές προς τη νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ