Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης το δείπνο στο Παραλίμνι (φώτο)

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας διεξάγεται αυτή την ώρα το δείπνο που διοργανώνει η Επιτροπή Σωτηρίας της Ανόρθωσης στην Ταβέρνα “Καράς” στο Παραλίμνι.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι πρώην προέδροι Τάκης Πελεκάνος και Κίκης Κωνσταντίνου. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και ο κόσμος που παρευρέθηκε έδωσε την εισφορά του. Ανάμεσα στις εισφορές που ξεχώρισαν ήταν αυτή της οικοδέσποινας Μαρία Καρρά που πρόσφερε το ποσό των 500 ευρώ εις μνήμη του μεγάλου θρύλου της Ανόρθωσης Αντώνη Καρρά.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο επίτιμος πρόεδρος Κίκης Κωνσταντίνου και ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Ο Κίκης Κωνσταντίνου στην τοποθέτηση του δεν έκρυψε την χαρά του για την προσέλευση. Εξέφρασε την ελπίδα πως στις τάξεις της ομάδας θα επικρατήσει ομόνοια και σύμπνοια μεταξύ νέων και παλιών μελών καθώς μόνο με ομοψυχία θα ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα που έχουμε περιέλθει. Τέλος ευχήθηκε στη διοίκηση να ευτυχήσει και να οδηγήσει την ομάδα σε καλύτερες μέρες.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδη στην ομιλία του εξέφρασε την συγκίνηση του και την πεποίθηση για την θετική έκβαση της προσπάθειες που έχει ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πουλλαίδη όπως τις μετέφερε το kerkida.net

«Η συγκίνηση μου είναι πραγματικά μεγάλη. Μεγάλη διότι ταπεινά σας λέω ότι βρίσκομαι μεταξύ θρύλων, εγώ ένας μικρός, να μην πω τιποτένιος ανάμεσα σε αυτούς τους θρύλους που έχουν χτίσει αυτό το Σωματείο. Η μεγαλύτερη τιμή για μένα ήταν να ηγηθώ αυτού του ένδοξου Σωματείου. Γι’ αυτό ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε εδώ. Ευχαριστώ τον επίτιμο Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνου, τον πρώην Πρόεδρο Τάκη Πελεκάνο και όλους αυτούς που έγραψαν αυτή την ένδοξη ιστορία της Ανόρθωσης. Ευχαριστώ και την επιτροπή σωτηρίας της Ανόρθωσης, η οποία δουλεύει νυχθημερόν. Αυτά τα παιδιά έβαλαν πάνω απ’ όλα την καρδιά τους και μπράβο τους. Υπάρχει ένα πρόγραμμα και με την βοήθεια σας εφόσον πετύχουμε τα ην οικονομική εξυγίανση, θα πετύχουμε και την αγωνιστική εξυγίανση. Και αυτό είναι υπόσχεση. Κύριοι, δεν επιτρέπεται να αποτύχουμε. Δεν μας το επιτρέπει η ιστορία μας. Θέλουμε να είμαστε η διοίκηση που δεν θα περάσει τα κριτήρια; Η επιλογή είναι δική μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε τα πάντα. Και να μην νομίζουν οι άλλοι οι οποίοι μας βλέπουν κάποτε διχασμένοι και χαίρονται, η Ανόρθωση είναι εδώ και μην νομίζετε ότι θα την ξεγράψετε εύκολα. Ενωμένοι θα δώσουμε τα σωστά μηνύματα. Θέλω να βγουν τα σωστά μηνύματα. Η Ανόρθωση έχει 103 χρόνια ιστορία, δεν μπορεί να ξεγραφτεί αυτό και θα είναι εδώ και τα επόμενα 103 χρόνια. Το ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου επέζησε είτε αρέσει είτε δεν αρέσει. Με αυτό που βλέπω απόψε εδώ, λέω ότι θα πετύχουμε, θα νικήσουμε».

[nggallery id=138]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ