Όλοι προ των ευθυνών τους

Σε λίγες ώρες θα είναι γνωστό αν το ποδοσφαιρικό τμήμα μπει στη διαχείριση της εταιρικής διακυβέρνησης ή αν θα παραμείνει σωματείο. Τα μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά το σχέδιο που κατατέθηκε προς έγκριση και απορρίφθηκε στις 20/2. Ο πρόεδρος σε δηλώσεις του ελπίζει πως μετά από δεύτερες σκέψεις και στην έλλειψη εναλλακτικής επιλογής τα μέλη τελικά θα εγκρίνουν το σχέδιο που προτάθηκε.

Ψηφοφορία

Η ψηφοφορία όπως και στις 20/2 θα είναι μυστική και με κάλπη. Από την μια είναι καλό αλλά από την άλλη τα μέλη πρέπει να βρεθούν προ των ευθυνών τους. Το ΝΑΙ να το στηρίξουν με το ποσό που θα επενδύσουν και το ΟΧΙ με το εναλλακτικό πλάνο που έχουν να προτείνουν ή που θεωρούν πως μπορεί να τρέξει το σωματείο.

Επενδυτές & Επαφές

Δεν είναι κρυφό μυστικό πως το διάστημα αυτό ο Χρήστος Πουλλαίδης είχε αρκετές επαφές με επιφανείς παράγοντες αλλά και με εταιρίες. Μέσα στις συζητήσεις του δεν μπορούσε να ξεφύγει και η Ανόρθωσις. Ήδη στο τύπο διέρρευσαν δύο ονόματα. Η αρχή έγινε με το ενδιαφέρον της IRON FX δια στόματος του προέδρου στο δείπνο στη Κυρά Γιώργαινα. Το Σάββατο βγήκε στον τύπο η πληροφορία πως ενδιαφέρον για να επενδύσει επέδειξε και ο Τόνυ Κλεάνθους, ομογενής Κύπριος και πρόεδρος της αγγλικής Μπάρνετ ο οποίος επεκτείνεται στο τομέα των τηλεπικοινωνιών.

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον από μόνο του δεν σημαίνει αυτόματα πως θα μετατραπεί σε αγορά μετοχών αλλά προϊδεάζει θετικά για ένα καλύτερο, ευοίωνο και με οικονομική ρευστότητα μέλλον. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τον κίνδυνο όλα τα πιο πάνω να είναι φούσκα και απλά αισιόδοξα μηνύματα να ελλοχεύει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ