Νίκος Κωστένογλου: «Πιο συνετοί, πιο υπεύθυνοι και πιο συγκεντρωμένοι»

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του ο Νίκος Κωστένογλου μετά την νέα ήττα αυτή την φορά από τον Άρη, δηλώνοντας ότι η πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελλαδίτη προπονητή είχαν ως εξής:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για την δίκαιη του νίκη. Ο αντίπαλος εδειξε περισσότερο πάθος και θέληση, ενώ εμείς ήρθαμε μεν με απώτερο στόχο να κερδίσουμε, αλλά δεν το δείξαμε εμπράκτως δε. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να δείξει ακόμα περισσότερο πάθος. Είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες αλλά στην τελική πάσα ή ενέργεια, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Οι επιλογές μας πλέον είναι πολύ περιορισμένες, ενώ ταυτόχρονα προκύπτουν κάποιοι τραυματισμοί και τιμωρίες. Θα δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες για να έχουμε μια καθαρή άποψη για το τι θα συμβεί στο μέλλον στο ρόστερ της ομάδας. Επαναλαμβάνω πως η περίοδος που ακολουθεί είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε πιο συνετοί, πιο υπεύθυνοι και πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε, διαφορετικά θα ζήσουμε πολύ δύσκολες στιγμές. Σίγουρα δεν μπορώ να προδικάσω το μέλλον ορισμένων παιδιών που είναι νέα. Θα τους δοθούν και άλλες ευκαιρίες και ευελπιστούμε η εικόνα να είναι ακόμα καλύτερη.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ