Νίκη = Τίτλος

Νίκη και μόνο νίκη είναι η λέξη που έχει γίνει βίωμα στο μυαλό του Μάριου Κοντού και των πετοσφαιριστών του και όχι άδικα, καθώς με νίκη η Ανόρθωσις θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια για 21η πρώτη φορά στην ιστορία της. Η Ανόρθωσις αύριο, Παρασκευή, στις 20:00 στο Θεμιστόκλειο θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Δερύνειας στα πλαίσια της τελευταία αγωνιστικής του πρωταθλήματος και χρειάζεται την νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να χριστεί ξανά πρωταθλήτρια μετά από τρία χρόνια.

Η στήριξη του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, εμείς είμαστε που θα δείξουμε τον δρόμο προς την νίκη, η δικιά μας φωνή θα δώσει δύναμη στα χέρια και στα πόδια των αθλητών μας.

Για την αυριανή αναμέτρηση προηγήθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι αστυνομική σύσκεψη και αποφασίστηκαν τα ακόλουθα

  1. Τα ταμεία και οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19.00μμ
  2. Όλες οι κάρτες διαρκείας πετόσφαιρας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 θα ισχύουν κανονικά.
  3. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ τα κανονικά, 5 ευρώ τα μαθητικά. Για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν
  4. Θα ανοίξει για τους φίλους της Ομάδας μας μόνο η ανατολική είσοδος απέναντι από τον χώρο στάθμευσης
  5. Επίσης ανοικτή θα είναι και είσοδος V.I.P. στην βόρεια πλευρά του γηπέδου και θα επιτρέπετε η είσοδος μόνον στους κατόχους  V.I.P. καρτών διαρκείας
  6. Στις εισόδους θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος από την Αστυνομία γι’ αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο.
  7. Τα οχήματα θα σταθμεύουν στον χώρο στάθμευσης ανατολικά του γηπέδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ