Να μην σπάσει κι αυτή η παράδοση

Η προϊστορία με τον Ερμή όπως και με τόσους άλλους αντίπαλους την φετινή περίοδο ήταν με τη Μεγάλη Κυρία. Δυστυχώς όμως, η πτωτική πορεία της Ανόρθωσης έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους να σπάσουν πολλές αρνητικές παραδόσεις που είχαν εις βάρος τους.

Τα τελευταία 13 χρόνια, η Ανόρθωσις φιλοξένησε τον Ερμή  τέσσερις φορές σημειώνοντας μάλιστα ισάριθμες νίκες. Το 2002 στην αυλαία του πρωταθλήματος η Ανόρθωσις αποχαιρέτησε τον Ερμή από τα σαλόνια, φιλοδωρώντας τον με οκτώ τέρματα, σφραγίζοντας έτσι τη δεύτερη θέση και διεκδικώντας μέχρι τελευταίο λεπτό το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Αραδίππου επέστρεψε ξανά στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας το 2010. Σαφώς πιο δυνατή, δυσκόλεψε την Ανόρθωση, όμως στο τέλος η Μεγάλη Κυρία τα κατάφερε και πήρε μια πολύτιμη νίκη με 1-0.

Το 2011 με τον Όγιος στο τιμόνι η Ανόρθωσις διέσυρε τον Ερμή με 4-0. Μετά την νίκη αυτή, οι κυανόλευκοι έτρεξαν ένα αρνητικό σερί 9 ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Το παιχνίδι της επόμενης χρονιάς κυμάνθηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό μοτίβο, καθώς η ομάδα κέρδισε τον Ερμή με το δύσκολο και αγχωτικό 1-0.

2002 Ανόρθωση Vs Ερμής Αραδίππου ( 8 – 0)
2010 Ανόρθωση Vs Ερμής Αραδίππου ( 1 – 0)
2011 Ανόρθωση Vs Ερμής Αραδίππου ( 4 – 0)
2012 Ανόρθωση Vs Ερμής Αραδίππου ( 1 – 0)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ