Μήτρου: «Θα είναι τεράστιο το πλήγμα για την επόμενη χρονιά αν δεν περάσουμε τα κριτήρια»

Στο ραδιόφωνο του Supersport FM μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου. Στις δηλώσεις του ο Μήτρου επικεντρώθηκε στις ενέργειες που γίνονται για την εταιρία και την προώθηση της, αλλά και για τα κριτήρια Μαρτίου. Τα δεδομένα στο θέμα των κριτηρίων παραμένουν αναλλοίωτα και ως εκ τούτου οι πιθανότητες να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται, έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Για τις αυριανές παρουσιάσεις αναφορικά με την εταιρεία…

«Πρόκειται για δύο παρουσιάσεις. Η μια απευθύνεται σε εταιρείες και υποψήφιους επενδυτές. Θα ακολουθήσει και μια παρουσίαση για τους υποψήφιος μετόχους».

Για τις ενέργειες που γίνονται…

«Η έγκριση της εταιρείας είναι ένας μηχανισμός, ένας τρόπος για να εξευρεθούν κεφάλαια. Χρειάζεται αρκετή δουλειά. Υπάρχει μεγάλο, σοβαρό οικονομικό πρόβλημα στην Ανόρθωση. Έχουμε τα κριτήρια Μαρτίου και θέλουμε πολλή δουλειά για να είμαστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας».

Για τα κριτήρια και το ποσό των 700.000 ευρώ…

«Παραμένουν σχεδόν αναλλοίωτα τα δεδομένα. Είναι ένα τεράστιο ποσό. Ευελπιστούμε ότι θα έρθουν κάποια λεφτά. Είναι δύσκολο να μαζευτεί όλο αυτό το ποσό. Θα είναι τεράστιο το πλήγμα για την επόμενη χρονιά αν δεν περάσουμε τα κριτήρια. Θα είναι μια συνολική αποτυχία όλων μας. Ο πρόεδρος προβαίνει σε μια σειρά από ενέργειες. Φτάνει στην Κύπρο αύριο και θα έχει κάποιες συναντήσεις. ΘΑ έχει κάποιες επαφές στην Αγγλία και ευελπιστεί να έχουν θετική κατάληξη. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και ανακοινώσιμο. Θα πρέπει να γίνει μελέτη και χρειαζόμαστε χρόνο».

Για το αγωνιστικό…

«Εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαμε τέτοια πορεία. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση με πληρωμές ποδοσφαιριστών, όμως δεν υπήρξε ανταπόκριση στο αγωνιστικό κομμάτι. Είμαστε αναγκασμένοι να δούμε την επόμενη χρονιά. Θα μπουν πιο στέρεες βάσεις, να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο».

Για το θέμα με τον τεχνικό διευθυντή…

«Υπάρχουν επαφές. Έχει την μικρή λίστα ο κ. Πουλλαΐδης και θα αποφασιστεί το συντομότερο δυνατό. Θέλουμε πριν τελειώσει το πρωτάθλημα να έχουμε τον τεχνικό διευθυντή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ