Ανόρθωσις – Ονήσιλλος Σωτήρας: Να αποκτήσει δικαίωμα στο όνειρο

Η εξαιρετική πορεία που ξεκίνησε την 27η Σεπτεμβρίου 2013 φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, με την φουτσαλική Ανόρθωση να έχει πετύχει τον πρώτο της στόχο νωρίς-νωρίς και να κυνηγά με αξιώσεις τον δεύτερο. Εδώ και τρείς αγωνιστικές η ομάδα μας αναπνέει αέρα Α’ κατηγορίας επομένως αφού τα βαθμολογικά δεδομένα της το επιτρέπουν, θα παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο του πρωταθλητή. Πριν όμως αναμετρηθεί με την πρωτοπόρο ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική, οφείλει να πάρει το τρίποντο απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως ο Ονήσιλλος Σωτήρας, ο οποίος έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα από τα Κοκκινοχώρια έχασε από την ΑΕΚ με 5-2, χάνοντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Σε 22 αγώνες μετρά 12 νίκες, 9 ήττες και μόλις μια ισοπαλία με απολογισμό τερμάτων 91 υπέρ και 71 κατά, στατιστικά τα οποία την τοποθετούν στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε στο δημοτικό Σωτήρας, οι φουτσαλιστές μας χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων με 2-4, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Δημητρίου που πέτυχε όλα τα γκολ της ομάδας μας.

Οι τρείς βαθμοί που θα πάρει η πρωτοπόρος ΑΕΚ στα χαρτιά όντας αντιμέτωπη με τον Αρίων Εργατών (ο οποίος αποχώρησε) την προσεχή αγωνιστική, ανεβάζει αυτόματα τη διαφορά στους 6 βαθμούς γεγονός που σημαίνει ότι απώλεια βαθμών για την Ανόρθωση θα είναι καταδικαστική στην μάχη του τίτλου. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα πέραν του μόνιμα παροπλισμένου Παναγιώτου και το βράδυ της Παρασκευής 28 Μαρτίου στις 20:00, οι φουτσαλιστές μας καλούνται να ξεπεράσουν το τελευταίο εμπόδιο πριν τον αγώνα χωρίς αύριο. Το καθήκον του Ανορθωσιάτη προστάζει παρών στο «Κοινοτικό» ώστε να ωθήσει την ομάδα μας σε άλλη μια επιτυχία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ