Μήτρου: «Θα ακουστούν πολλά για το θέμα του τεχνικού διευθυντή»

Στον SuperSportFM μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.  Ο Μήτρου στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τη χθεσινή ήττα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το δημοσίευμα που φέρει τον κ. Χατζημιχαήλ να ζήτησε συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια ωστόσο ο Μήτρου δεν είχε υπόψη του αν έγινε οποιαδήποτε επαφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου

Για τον αγώνα με τον Ερμή…

«Δυστυχώς μείναμε για έβδομο παιχνίδι μακριά από τη νίκη. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο. Η ομάδα είχε τις ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε».

Για το τι πάει λάθος και δεν παίρνει η ομάδα τα αποτελέσματα…

«Είναι μια σειρά παραγόντων που οδήγησαν την Ανόρθωση σε αυτό το σημείο. Η Ανόρθωση είναι αναγκασμένη να βρει τα πόδια της και να αντιστρέψει το κλίμα. Ακολουθεί μια σειρά με ντέρμπι για όλες τις ομάδες. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ που θα φέρει ένα χαμόγελο σε όλους στην ομάδα».

Αν η διοίκηση δίνει την πίστωση χρόνου στον κ. Κωστένογλου για την οποία έκανε αναφορά στη χθεσινή διάσκεψη…

«Και βέβαια θα την έχει».

Για δημοσίευμα που κάνει αναφορά για συνάντηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια…

«Δεν έχω υπόψη μου κάτι τέτοιο. Θα ακουστούν πολλά για το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Τιμούρ και θα πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη ότι έχει να πει».

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή…

«Γίνονται κάποιες επαφές όμως δεν υπάρχει κάτι για την ώρα. Θέλουμε να έρθει το συντομότερο για να προχωρήσει με τον προγραμματισμό».

Αν υπάρχουν ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη…

«Μαθηματικά υπάρχουν και οφείλουμε να τις κυνηγήσουμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα και έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες».

Για την εταιρεία…

«Είναι δύο οι δρόμοι. Ο ένας αφορά τα διαδικαστικά και ο άλλος το οικονομικό. Ρίχνονται αρκετές δυνάμεις και εκεί».

Για τα αγωνιστικά…

«Χάσαμε τον Ζόρζε που συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες. Εκτός είναι ο Μάκος που τιμωρήθηκε με ακόμα μια αγωνιστική αλλά και οι ανέτοιμοι Γκαρσία και Βέγκα. Γκριγκαλασβίλι και Σοσιάν είναι αμφίβολοι ενώ ο Σιέλης αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα. Ο Άντιτς επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ