Μαρίνος Μήτρου: Το βάρος πέφτει στο θέμα τεχνικού διευθυντή

Δηλώσεις παραχώρησε στο kerkida.net ο νέος εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου. Ο κύριος Μήτρου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πλέον πέφτει το βάρος στην εξεύρεση τεχνικού διευθυντή προαναγγέλλοντας έτσι την υλοποίηση της δέσμευσης Πουλλαΐδη στο περιθώριο των συγκεντρώσεων για την προώθηση της εταιρείας.

Για την επόμενη μέρα από τη στιγμή που πέρασε η εταιρεία: “Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί και είναι το πιο σημαντικό είναι πως για να ενεργοποιηθεί η εταιρεία πρέπει να εξευρεθεί ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, που είναι και το ελάχιστο όριο για μετοχικό κεφάλαιο, μέχρι την 1η Ιουνίου”.

Τι θα γίνει μέχρι την 1η Ιουνίου και πώς προχωρούν στα επόμενα βήματα: “Μπαίνει μία προσωρινή διοίκηση, προκειμένου να… τρέξει τα διαδικαστικά θέματα και από την 1η Ιουνίου το ποδοσφαιρικό τμήμα να περάσει κοντά της. Διευκρινίζουμε ότι το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που απαιτείται να μπει… αντιστοιχεί σε μετοχές”.

Για το αγωνιστικό μέρος: “Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Ερμή. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική φάση, όπου θα έχουμε ξανά τον κόσμο στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου, αλλά θέλουμε να μας συμπαρασταθεί. Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Μάκος και Άντιτς, ενώ επιστρέφει ο Αβραάμ. Εκτός είναι επίσης οι Βέγκα και Γκαρσία, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Σιέλης και Δημητρίου, ενώ μάλλον μένει εκτός ο Μπεν Σουσιάν, που ταλαιπωρείται από ίωση”.

Για τον προγραμματισμό: “Aφού πέρασε η πρόταση για εταιρεία, πλέον το βάρος πέφτει στο θέμα τεχνικού διευθυντή. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην εξεύρεσή του όσο πιο γρήγορα γίνεται για να δει το πρωτάθλημα και να αξιολογήσει το υλικό της ομάδας”.

Κάλεσμα στον κόσμο: “Παράλληλα, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της Ανόρθωσης όπως συμπαρασταθεί και ενισχύσει την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στο αποψινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι καθοριστικό για τον τίτλο”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ