Κτύπησε καμπανάκι

Δεν κατάφερε να εκμεταλευτεί τις απώλειες της πρωτοπόρου ΑΕΚ η φουτσαλική Ανόρθωση, με αποτέλεσμα η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες μετά την 23η αγωνιστική, να διατηρηθεί στους τρείς βαθμούς. Βέβαια ακόμα και σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας, ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας θα θεωρείτο πάλι τελικός, με την νίκη να αποτελεί επιτακτική ανάγκη ώστε να στεφθούμε πρωταθλητές.

Αμυντικές αδυναμίες

Για τρίτη σερί αγωνιστική δεν έλειψαν τα αμυντικά λάθη, τα οποία αυτή την φορά κόστιζαν δύο γκολ και ισάριθμους βαθμούς. Η αδράνεια που παρατηρήθηκε στο πρώτο και τελευταίο γκολ των φιλοξενουμένων δεν ήταν αντιπροσωπευτική στην εικόνα που έβγαλε η Ανόρθωση στον μέχρι τώρα μαραθώνιο και απαιτείται σημαντική βελτίωση ενόψη της τελευταίας τριάδας αγώνων. Για μια ομάδα που μέχρι την 21η αγωνιστική δεχόταν δύο γκολ το πολύ ανά αγώνα, το παθητικό των 11 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν είναι τιμητικό.

Ο νέος είναι ωραίος και ελπιδοφόρος

Ο νεαρός Χατζηβασίλη αποκτήθηκε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το βράδυ της Παρασκευής αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο Ανορθωσιάτικο κοινό. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και δραστήριος και λίγο έλειψε να χριστεί τόσο δημιουργός, όσο και σκόρερ δείχνοντας πολύ καλά δείγματα τεχνικής κατάρτισης. Στα τελευταία λεπτά όπου η ομάδα μας έπαιξε χωρίς τερματοφύλακα προκειμένου να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης, αγωνίστηκε ως τελευταίος παίκτης με τον Μάριο Προδρόμου να εμπιστεύεται να οργανωτικά και τεχνικά του χαρακτηριστικά. Θετικό και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια αυτής της πίεσης, η ομάδα μας κυκλοφόρησε υπομονετικά την μπάλα και κατάφερε, αν μη τι άλλο, να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ