Κωστένογλου: «Έχω σαν σκέψη να χρησιμοποιήσω κι άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές»

Ικανοποιημένος ήταν στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ανόρθωσης Νίκος Κωστένογλου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός είδε βελτίωση στην ομάδα. Φυσικά δεν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα τον ικανοποίησε όμως ο νεαρός Λοϊζίδης. Τέλος ο Κωστένογλου δεν κρύφτηκε και μίλησε καθαρά για πρόβλημα αγωνιστικής πειθαρχίας το οποίο προσπαθεί να το λύσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς

Η αρχική τοποθέτηση του

“Αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, αυτή ήταν η δική μου. Δείξαμε σημάδια βελτίωσης και στην αμυντική τακτική και επιθετικά. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δεν μας δημιούργησαν προβλήματα πέρα από κάποια σουτ. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 92΄ και αυτό είναι ίσως απόρροια της κατάστασης που βιώνουμε. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο από τους παίκτες μας. Αντεπεξήλθαν ικανοποιητικά. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Η έδρα μας κάποτε ήταν κάστρο και πρέπει να ξαναγίνει. Θέλουμε τον κόσμο μας γιατί η Ανόρθωση χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να προχωρήσει. Το αρνητικό του παιχνιδιού ήταν η κόκκινη κάρτα. Είναι κάποια θέματα που προσπαθώ να λύσω με την αγωνιστική πειθαρχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες, έστω κι αν δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από το νεαρό Λοϊζίδη που είχε πολύ καλή παρουσία και τολμήσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε”.

Για την κόκκινη που δέχθηκε ο Μάκος

“Κάτι θα είπε στο διαιτητή ή στον αντίπαλο και θα το λύσουμε ενδοοικογενειακά. Είμαστε πρωταθλητές στις κίτρινες κάρτες και είναι ανεπίτρεπτο. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η «αρρώστια». Δείχνει την αποδιοργάνωση, τον εκνευρισμό και την απουσία αυτοσυγκέντρωσης. Από την πρώτη στιγμή γνωρίζουν οι παίκτες ότι υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και αυξήσαμε τα πρόστιμα ακόμη περισσότερο. Δίνει χαλαρότητα στους παίκτες και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα”.

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό του

“Βλέπω μια αλλαγή αμυντικής και επιθετικής τακτικής της ομάδας. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο, χωρίς να φτιάξουμε πολλές ευκαιρίες. Έχω σαν σκέψη να χρησιμοποιήσω κι άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πολλές φορές θα ήθελα να μην βάλω μεσοαμυντικό παίκτη, όπως στην τρίτη αλλαγή, όμως θα πρέπει να βάλω αυτούς που έχω στα χέρια μου. Δεν είμαι, όμως, δυσαρεστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ