Κάθε εμπόδιο για καλό

Μπορεί η αναβολή της αγωνιστικής να «χάλασε» τα σχέδια τόσο των φιλάθλων όσο και του κ. Κωστένογλου, ωστόσο ο Ελλαδίτης κόουτς θα βρει τον χρόνο να δουλέψει ακόμα περισσότερο με το υλικό που έχει στη διάθεσή του.

Μέσα στη βδομάδα αντιμετώπισε τρία προβλήματα τραυματισμών (Δημητρίου, Άντιτς, Σουσιάν) ενώ δεν υπολόγιζε ούτε τον Κάλβο για το αναβληθέν σημερινό παιχνίδι. Τώρα, υπάρχει η ευχέρεια οι τραυματίες να αποθεραπευτούν πλήρως, την ώρα που θα γίνει μια πιο σωστή αξιολόγηση του διαθέσιμου υλικού.

Ο . Κωστένογλου προσπαθεί να δουλέψει περισσότερο στον τομέα της άμυνας και της αμυντικής συμπεριφοράς, κάτι που βέβαια δεν φτιάχνεται μεσούσης της περιόδου. Εφόσον όμως διαπιστώθηκαν τα κενά, έστω και αργά, πρέπει να διορθωθούν. Έπειτα, είναι και ο τομέας ψυχολογίας. Υπάρχουν φιλότιμοι ποδοσφαιριστές που θέλουν τη συμπαράσταση του κόουτς ακόμα κι όταν δεν μας βγαίνουν τα παιχνίδια, υπάρχουν κι αυτοί που χρειάζονται κίνητρο και ψυχολογικό ντοπάρισμα για να επανέβρουν τη φόρμα τους και την χαμένη αυτοπεποίθηση.

Τέλος, όπως δεσμεύτηκε ο προπονητής μας, από τα επόμενα παιχνίδια θ’΄αρχίσουμε να βλέπουμε και τους πιο μικρούς στην εντεκάδα. Οι νεαροί είναι παίχτες που διψούν για μπάλα και διάκριση, θέλουν να τα δώσουν όλα για ν’ αποδείξουν εαυτούς. Πολύ πιθανόν να μην καταφέρουν από την πρώτη να διακριθούν, τουλάχιστον όμως δεν θα μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για έλλειψη προσπάθειας.

Η τρέχουσα αγωνιστική μεταφέρθηκε για το επόμενο Σαββατοκύριακο αλλά στην πορεία δεν υπάρχουν κενά Σαββατοκύριακα και το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει στην ώρα του. Επομένως πάμε για άλλη μια εμβόλιμη αγωνιστική, κάτι που θα έχει ως συνέπεια αυξημένο αριθμό παιχνιδιών σε μικρό χρονικό διάστημα. Συνεπώς, ο «Κωστέ» θα πρέπει να δουλέψει και στη φυσική κατάσταση – τομέας που αντιμετωπίζουμε πρόβλημα – ώστε οι παίχτες του να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις μαζεμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις, δίχως η ομάδα να κλατάρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ