Οι αλήθειες του Τιμούρ, βίωμα του Κωστένογλου

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τις προάλλες μίλησε για ομάδες που χτίζονται από εργολάβους και κτίστες, από ανθρώπους που δεν κατέχουν το ποδόσφαιρο και είναι ζήτημα αν κλώτσησαν μπάλα στη ζωή τους έστω και στην αλάνα της παλιάς τους γειτονιάς. Οι αλήθειες που ξεστόμισε ο Κετσπάγια έχουν γίνει βίωμα στον Κωστένογλου κατά την παρουσία του στην Ανόρθωση. Ο Ελλαδίτης πρέπει να διαχειριστεί ένα ρόστερ το οποίο κτίστηκε από ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο με βασικές ελλείψεις που αυτές με την πάροδο του χρόνου έγιναν ακόμη μεγαλύτερες.

Τον Ιανουάριο αποκτήθηκε ο Μπεσέρα που αγωνίζεται ως δημιουργικός μέσος και ως ακραίος επιθετικός, σε μια θέση που η Ανόρθωσις είχε και έχει επιλογές.

Στην συνέντευξη τύπου ο Κωστένογλου ρωτήθηκε γιατί έβαλε τον Φοφανά στην κορυφή της επίθεσης, ο κόουτς απάντησε αινιγματικά να του πούνε ποιος είναι ο δεύτερος επιθετικός. Οι απαντήσεις που πήρε ήταν Οκκάς που έφυγε και Μπεν Σουσιάν που πάσχει από χρόνια ίωση. Επίσης ο “Κώστε” ρωτήθηκε για τον Αβραάμ και παραδέχθηκε πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αριστερό μπακ. Η ομάδα αυτή που με βάση το μισθολόγιο μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα  χτίστηκε χωρίς αριστερό μπακ. Ποιοι ανέλαβαν τον προγραμματισμό το καλοκαίρι;

Σε κανένα δεν αρέσει ο απολογισμός του Κωστένογλου και κανένας δεν έχει πειστεί για τις ικανότητες του Ελλαδίτη τεχνικού. Αυτό όμως είναι ένα και το να βλέπουμε κατάματα τους λόγους και τις αιτίες που φτάσαμε στο σημείο που είμαστε είναι άλλο. Αν η Ανόρθωσις θέλει να επιστρέψει σε ρόλο πρωταγωνιστή το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι τις αποφάσεις να τις λαμβάνουν άτομα με πείρα και εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Όσο για αυτούς που συμμετείχαν στις αποφάσεις του τελευταίου χρόνου να τους επιτρέπεται η είσοδος μόνο στην κερκίδα και όχι στα ενδότερα του σωματείου γιατί αποδείχθηκαν επικίνδυνοι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ